Arama sonuçları: *

1. Orhanaygun41

TBTNET FİBER İNTERNET

Merhabalar arkadaşlar uzun süredir fibere bağlanmak istiyordum ve sonunda TBTNET sayesinde ve TT altyapısı üzerinde 100mb fiber internete bağlanmış bulunmaktayım.Fiyatı 135TL ilerki zamanlarda tecrübelerimi aktarcağım.Şu anki hız değerlerim bu şekilde.
  2. Orhanaygun41

Turkcell Superonline'a Geçilir mi ?

Merhabalar arkadaşlar 18 gün sonra TT taahhütümüz bitiyor ve dün superonline'ı aradık 500 megabit 12 ay taahhütlü 199 tl fiyat dediler sizce nasıl kullanılır mı ? Superonline hali hazırda kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi ?
  3. Orhanaygun41

İnternet Sağlayıcısı Önerisi 2022

Merhabalar arkadaşlar 18 Eylül günü TT'den taahhütümüz bitiyor.Yeni bir internet sağlayıcıya geçmeyi planlıyoruz.Ayrıca yeni de fiber geldiği için fiber bağlatmak istiyoruz.Türknet,Millenicom,Netspeed,GıbırNet gibi bazı şirketler var siz hangisini önerirsiniz fiyat olarak uygun olanı seçmek...
  4. Orhanaygun41

Sokağa fiber altyapı geldi

Merhabalar arkadaşlar Sokağımıza yeni altyapı geldi fiber sorgulattığımda 100 mbps 8 upload olarak gösteriyor.Fakat bizim eylüle kadar TT aboneliğimi var ve tahaütlü.Bu tahatü bozuca ve tahaüt karşılayan bir internet sağlayıcısı lazım.Hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz onu sormak...
  5. Orhanaygun41

TÜRK-NETE GEÇİLİR Mİ ?

Merhabalar arkadaşlar ben şuan Türk Telekomun internetini kullanmaktayım ve paketim 16 megabit fakat en fazla 10 megabit dowloand 0.56 upload geliyor.Fiyatı ise 88 TL .Ayrıca Modemimi değiştim yeni VDSL modeme geçtim fakat Türktelekomda hala 10 megabitten fazla gelmiyor nedeni ne olabilir...
Top Bottom