Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Netspeed 200 Mbps için altyapı şartı ne?

Böyle gözüküyor 200 Mbps olması için özellikle bazı donanımlar mı gerekiyor yoksa TT altyapısı olduğu için önce açmaları mı lazım?
  2. RTX3070

Türkiye 5G'ye ne zaman geçecek?

Şu an birkaç merkezde 5G olsa da Avrupa genel kullanıma geçeli çok uzun bir zaman oldu. Bir yerde açıklama yaptılar mı 5G ne zaman Türkiye'ye gelecekmiş?
  3. RTX3070

Türknet'ten geçilecek İSS önerisi

Türknet'ten çıkmayı düşünüyorum. Çok fazla zam yaptılar ve sanırım bir ara Haziran 2023'e kadar zam yok demişlerdi, ikinci oldu. Fiber altyapım var ve en az 100 Mbps alacağım (Türknet gigafiber yok), hangi sağlayıcıya geçmeliyim?
  4. RTX3070

Router'dan root hesabı ile IPv6 aktifleştirmek hakkında

Eğer Root hesabı ile IPv6 aktifleştirirsem sağlayıcım TurkNet'e ekstra bir şey söylemem lazım mı? En baştan şunu sorayım hatta, bunu yaparsam bir sıkıntı çıkar mı?
  5. RTX3070

Türknet Mobil İşlemler'den arıza kaydını nasıl kapatabilirim?

Ben kapatmalarını söyledim şu anda onayımı bekliyor, iki seçenek var ancak evet seçeneğine tıklayınca mesaj yazma yerine odaklıyor. Ne yapmam lazım şimdi? Mesaj yazıp mı kapatabiliyorum?
  6. RTX3070

Evimde FTTH mi FTTB mi var nasıl anlarım?

100 Mbps maks. hız yardımcı olacaksa, bunu nereden anlarım?
  7. RTX3070

Netspeed ve Millenicom hakkında

Birkaç hafta içinde TT'den çıkıp uygun fiyata iyi bir hizmet sunan bir İSS'ye geçmek istiyoruz. Aklımızda kablonet, netspeed ve millenicom var. Türknet'i de düşündüm ancak sonra vazgeçtim. En ucuzu netspeed ve millenicom ile arasında 5 TL var. Kablonet'in tarifeleri çok pahalı indirim...
  8. RTX3070

Türk Telekom ping sorunu

Sizde de şu ara bir ping sorunu var mı 2 hafta önce Valorant'ta stabil 20 ping ile oynuyordum şimdi en az 40 ama orada da kalmıyor sık sık 600'lere çıkıyor ne oyun oynanıyor ne ders dinleniyor Allah'ın Kahoot'unda bile zayıf bağlantı uyarısı verdi sizde nasıl?
  9. RTX3070

Türk Telekom paketimdeki hızdan daha fazla almaya başladım

Benim paketim 24/6 şu anda Wi-Fi ile bağlıyım ve hız 25 gösteriyor. Hatta 26 çıktığı da oldu. Eskiden 22-23 maksimumdu. Herkesde mi böyle yoksa sadece bende mi?
  10. RTX3070

TT kullananlar, internet sizde de yavaşlıyor mu?

Bugün arada sırada çok yavaşlıyor örnek: Sizde de oluyor mu bu?
  11. RTX3070

ISS önerisi en az 100 Mbps

Şu Türk Telekom son günlerde çok sıkıntı çıkarmaya başladı. Yüksek ihtimal ISS değiştireceğiz, önerileriniz nelerdir? Fiber internet kullanıyorum. Kablonet düşünüyordum.
Geri