Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

Comnet Aylik 299₺ Yıllık 219₺ Oldu!

Valla ben tam 1 yıldır comnet kullanıyorum. Sadece turknet ve milleni zamları sonrası 3-4 defa kesilme oldu onun haricinde sorunsuz kullanıyorum. Eğer fiber altyapıniz var ise düşünmeden geçilir. Ben 1 yıllık daha nakit alarak uzattım. Türknet'in 399₺ olduğu dönemde eğer gigafiber altyapınız yok...
  2. Perfectshot06

Comnet Upload Hızları 900 Mü Oldu?

Sabah bi hız testi yapıyım dedim 900mb/s'nin üstünde upload hızı alıyorum. Comnet kullanan arkadaşlar hız testi yapsın onlarda da uçmuş olabilir.
  3. Perfectshot06

Comnet'de Şuan Kesinti Yaşayan Var Mı?

Sabahtan beri internet yok. Ayni sorunu yaşayan var mı?
  4. Perfectshot06

Öneri Süperonline Taahhütsüz Paketlere Geçilir Mi?

Dostlar tt fiber altyapısı üzerinden Türknet kullanıyordum ama 250tl olmuş. Bende süperonline fibere geçiyim diyorum. Yeni taahhütsüz paket yapmışlar 100 mbps 179tl/ 500 mbps 239tl/ 1000 mbps 189tl olmuş. Bende 500 mbps'ye geçiyim diyorum ama taahhüsüz olduğu için hemen zam olur mu bilemiyorum...
  5. Perfectshot06

Yardım Digitürk İnternet'e Geçilir Mi?

59₺'ye 100Mbps internete geçmek istiyorum. Sizce geçilir mi? Digiturk interneti kullanan var mı?
  6. Perfectshot06

Digitürk İnternet Kullanan Var mı?

Dostlar 100 mbps Türknet'e 170tl sporun yıldızı Digitürk'e ise 220tl ödüyoruz. Digitürk internet ve uydu paketlerini çıkarmış. 100 hız ve sporun yıldızı paketine 309tl istiyor. Böylelikle internet 89tl'ye gelmiş olacak. Maçları internetten neden izlemiyorsun diye sorarsanız, yok devamlı donuyor...
  7. Perfectshot06

Süperonline 1Gbps veya 500 Mbps Kullanan Var mı?

Tt ftth fiber altyapısı üzerinden taahhütsüz Türknet kullanıyorum. 170₺’ye 100/8 hız alıyorum. Türknet taahhütsüz olduğu için her an zam gelebiliyor. Bu yüzden taahhütlü bir pakete geçmek istiyorum. Binama turkcell altyapısı da geldi. 12 ay taahhütlü olarak 500 hıza 199₺ 1gbps hıza 249₺...
  8. Perfectshot06

Ankara'da Comnet Kullanan Var Mı?

Dostlar varsa oyunlarda pingleriniz neler? Cs ve r6 gibi oyunlarda.
  9. Perfectshot06

Yardım Türknet Modem Mülkiyeti Hakkında

Dostlar bize 2020 yılında TT FTTH altyapı gelmişti. O zaman bize ücretsiz modem de verdiler ama modem bizim değildi TT üzerindeydi. Yani herhangi bir iptal durumunda geri alacaklardı. 1 yıl sonra Türknet’e geçince modem falan aynı kaldı ve mülkiyet Türknet’e geçti. Sorum şu ki; Türknet’den başka...
  10. Perfectshot06

Comnet'de 200MBPS 189 TL / 500MBPS 269 TL

ISS arayan arkadaşlar var ise bakabilir. Dün fiyatlarda indirime gittiler. 1,3,6,12 aylık paketleri var. Paketler nakit ödeniyor.
  11. Perfectshot06

Binasında Hem TT Hem de Turkcell Fiber Olan Var Mı?

Olan varsa bir kaç sorum varda.
  12. Perfectshot06

5G Ne Zaman Kullanıma Açılacak?

soru yukarıda. 2019'da gece öylesine yaptığım testlerde 1.3gbps hızları görmüştüm. yani bir hata mı yoksa normal mi bilmiyorum ama 10gb net paketimi bitirmişti hız testi. @alpolojix Şuan aldığım hız;
  13. Perfectshot06

Sözleşmede Yazan Hızdan Daha Düşük İnternet Hızı Alan Ücretsiz Fesih Edebilecek

Yeni gazetede yer alan yeni kanuna göre. Sözleşmede yer alan hızları alamıyorsanız taahhütlü aboneniliğiniz olda bile ücretsiz fesih edebileceksiniz. Muhtemelen her sözleşmede artık alabileceğiniz hız yazacak. Kaynak: T.C. Resmi Gazetesi https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/01/20220118-3.htm
  14. Perfectshot06

Rocket League Oynadıktan Sonra Pingim Çıkıyor?

Rocket League oynarken inanılmaz pingim çıkıyor. Oyunu kapatıyorum sorun devam ediyor. 30 dk sonra düzeliyor ama oyuna girmeden önce falan herhangi bir problem olmuyor. 2-3 haftadır oluyor. Mesela roket oynamadan önce o gün hiç pingim çıkmadıysa oyuna giriyorum pingim uçuyor. Oyunu kapatıyorum...
  15. Perfectshot06

Yardım Pingim 1000'leri buluyor

Merhaba arkadaşlar akşam 9-12 arası pingim 1000'leri buluyor. Türkent fiber kullanıyorum. Normalde hızım 110 iken 2'ye kadar düşüyor. Şuan bile site zar zor yüklendi.
  16. Perfectshot06

Ankara'ya Türknet Gigafiber Geldi! 1000 Mbps 99TL

Türknet, Ankara'nın Keçiören ilçesinde bazı mahallere Gigafiber geleceğini açıklamıştı ve bugün Aşağıeğlence mahallesi Mimarlar sokakta Gigafiber yazısı gözüktü. Listede kendi mahallemde var. Listede adı geçen mahallelerde oturan arkadaşların haberi olsun. Alıntı...
  17. Perfectshot06

Türknet hızları mı yükseltti?

Son zamanlarda paketimdeki hızdan daha fazla almaya başladım. Türknet kullanan arkadaşlar, hızlarınız arttı mı?
  18. Perfectshot06

TT Fiber mi Daha iyi Superonline Fiber mi?

1 yıldır TT altyapısı üzerinden Türknet kullanıyorum. Superonline’a geçsem 100’ün üzerinde hız alabilir miyim?
Top Bottom