Arama sonuçları: *

1. oaK´

Millenicom fesih faturasını yollamıyor

arkadaşlar türknete yollamak için fesih faturasını almam gerekiyor ancak millenicom yollamıyor, whatsapp müşteri hizmetleri aktif değilmiş deprem yüzünde, siteden alayım dedim siteye giriş yapamıyorum numaraya sms gelmiyor bilgisi olan var mı nasıl alacağım bu faturayı
  2. oaK´

türknet başka operatörden geçiş olayı

beyler bu olay nasıl oluyor önce millenicomun çıkarttığı faturayı ödemem, ardından mı yüklemem lazım yoksa ödemeden mi türknete atıcam onlar mı ödeyecek 1676282122 bide kurulum ücreti yok diormuş sitede benden almışlardı 300 tl 100x3 şeklinde faturaya yansıtılıyor?
  3. oaK´

Telefon hattı için tarife önerisi?

hocamlar konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum en mantıklı yer burası geldi kusura bakmayın onun için. Hattımı çok fazla kullanmıyorum 5 gb internet veriliyor max 1 gb kullanıyorum paketimde şuan 5gb net 250 dk 250 sms olması lazım ve 90 tl falan. Vodafone kullanıyorum ve beni biraz zorluyor...
  4. oaK´

türknet başvuru problemlerim

türknet benden 17 18 veya 88 ile başlayan bi hizmet numarası istiyor, millenicom da bu numara 000 ile başlıyor ve türkenete o numarayı girince bu hatayı veriyor ne yapmam lazım? Eğer internet yok seçeneğini seçersem ne olur? whatsapptan yazdım şimdi gönderdiler direkt, bot yollamıyor ama...
  5. oaK´

Millenicomdan Türknete geçiş yapacağım

Merhabalar apartmana gigafiber gelmiş bizimde taahhütün bitmesine 5 ay fln var bizde cayma bedeli (290tl) ödeyip türnket gigafibere geçeceğiz, süreç nasıl işliyor bi bilen var mı? Edit: mutlu son beyler...
  6. oaK´

Taahhüt iptali ücreti hakkında

Daha önceden açtığım konulardan bildiğiniz üzere adresimize gigafiber gelmişti, bugünde kutuyu takmışlar. Ancak millenicoma ait 2023 şubat ayına kadar taahhütümüz var bi kaç video izledim işte taahhüt parasını ödeme iptal ederler vs diyorlar ama düşük hız olursa vs diye belirtiyorlar tam...
  7. oaK´

Yardım Türknet gigafiber gelmiş sorularım var

selamlar mahallemizde hali hazırda gigafiber çalışması vardı bi kaç haftadır, bende bu sabah türknetreklamı gördüm dedim bi bakayım, sonuç; Ancak şuan aktif olarak millenicom kullanıyoruz 2023 e kadar tahhütümüz var ortalama 600 tl cezası var iptal edersek, ama türknetin sitesinde 1000tlye...
  8. oaK´

Türknet apartmanlara kablo döşemeye başlamış

Hocamlar bu sabah tık güneşim doğduktan sonra simit almaya çıktım bi baktım apartmandan baaaya uzun bi kablo çıkıyo dedim suriyeliler kaçak elektrik çekiyor heralde ama inceydi baya üstünde ki yazıyı okudum TURKNET gibi bir şey yazıyordu bi kaç kere daha baktım ve emin oldum üstünde TURKNET...
  9. oaK´

COMNET kullanan var mi?

Selamlar, eve yeni internet alacagiz comnet arastirdigim kadari ile iyi gozukuyor, kullanan varsa deneyimlerini merak ediyorum veya kotu bir olay yasadiniz mi ve yasadiysaniz nasil karsilandiniz vs. simdiden tesekkur ederim
  10. oaK´

altyapı bir geliyor bir gidiyor

merhaba dostlar millenicom kullanıyorum 2 yıldır nette problemler mevcut anlatmayayım şimdi önceki konulardan birinde anlatmıştım, ben internetimizi değişmek istiyorum ama herhangi bir İSS firmasının sitesinden ne hız alırım yaptığımda "bazen" altyapı yok hatası alıyorum 1-2 ay sonra tkerar...
  11. oaK´

Hangi İnternet sağlayıcısı daha iyi

Arkadaşlar çok acil bilgilenditmeniz gerek 85 tl max olacak şekilde en iyi İnternet sağlayıcısı kimdir? (millenicom önermeyin oradan kaçıyoruz)
  12. oaK´

80tl en iyi internet

Selam şu an İnternet olarak millenicom 16 mbpslik paketi kullanıyoruz aylık 80 tl veriyoruz modem fiyatı hariç bizde modem vardı almadık modem, şimdi bizim taahhütümüz bittiğinde internet sağlayacımızı değiştirmek istiyoruz 80 tl max olacak şekilde en iyi interneti kimdedir?
Geri