türknet başvuru problemlerim

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,622
türknet benden 17 18 veya 88 ile başlayan bi hizmet numarası istiyor, millenicom da bu numara 000 ile başlıyor ve türkenete o numarayı girince
1673338001627.png

bu hatayı veriyor
ne yapmam lazım? Eğer internet yok seçeneğini seçersem ne olur?

whatsapptan yazdım şimdi gönderdiler direkt, bot yollamıyor ama direkt temsilciye bağlanmak lazımmış da başka bir sorun çıktı

1673339066084.png

Son düzenleme:
Millenicom müşterilerine bu konuda zorluk çıkartmaktadır.
Millenicom xDSL internet hizmet numaranızı öğrenebilmek için müşteri hizmetlerine başvurmalısınız.

Millenicom müşterilerine bu konuda zorluk çıkartmaktadır.
Millenicom xDSL internet hizmet numaranızı öğrenebilmek için müşteri hizmetlerine başvurmalısınız.
whatsapptan yazdım şimdi gönderdiler direkt, bot yollamıyor ama direkt temsilciye bağlanmak lazımmış da başka bir sorun çıktı
1673339066084.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1673339066084.png
taahhüt var diye mi böyle diyor nasıl ilerlemem lazım

Alıntıyı görüntüle

taahhüt var diye mi böyle diyor nasıl ilerlemem lazım
İnternet YOK olarak başvur sen de nolur ki. Mevcuttakini iptal ettir.

Millenicom da e faturanın en alt kısmında yazıyordu. Ben öyle bulmuştum.

Sol alt köşeye yakın taraflarda olması lazım

Millenicom da e faturanın en alt kısmında yazıyordu. Ben öyle bulmuştum.

Sol alt köşeye yakın taraflarda olması lazım
onu hallettim hocam sağ olun yine şimdi başak sorun çıktı konuya ekledim

türknet benden 17 18 veya 88 ile başlayan bi hizmet numarası istiyor, millenicom da bu numara 000 ile başlıyor ve türkenete o numarayı girince
Alıntıyı görüntüle
bu hatayı veriyor
ne yapmam lazım? Eğer internet yok seçeneğini seçersem ne olur?

1673339066084.png
Türknetin kendi altyapısı geldi ise geçiş yapamıyorsun eski aboneliği iptal edip yeni abonelik türknetten açıyorsun.Ben bağlattım türknet gigafiber eve türknet interneti gelince e devletten millenicomu iptal ettim hiç uğraşmadıö

Geri