leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
- Reaksiyon skoru
- 17,943
Türksat açık ara en iyisi kendi altyapısı ve İnternet sorunu olunca direk geliyorlar.Arkadaşlar türknet çakallığının şimdi farkına varmış bulunmaktayım. İnternet hizmetimi iptal ettirmek ve Türk Telekoma geçmek istiyordum. İptal işlemi direkt olarak türk Telekom da yapabiliyormuş amaaaaaa
Hizmet numarası gerekliymiş . Ben türknetin "galiba" YAPA altyapısında olduğum için benim hizmet numaram 10 değil 9 haneli ve farklı olarak 18 veya 88 ile değil 100 ile başlıyor . Şimdi ben
Eski hizmet numaramı öğrenebilir miyim ve nasıl ogrenicem e-devletten öğrenilir mi ?
Not : Türknet pişmanlıktır
zaten şuan netspeeddeyimEvet. Ama tahminen 13 mbir civarı hız alırsın. Santrale çok uzaksın. NetSpeed üzerinden sorgular mısın bi?
Düşündüğüm gibi. TTNET ile YAPA aynı altyapı. Yani bu adam turktelekom geçince sorunu düzelmeyebilir. Ama düzelebilir. Ben Turktelekomdan TurkNete geçtiğimde düzeldi mesela aynı altyapı olmasına rağmen.zaten şuan netspeeddeyim
5down 0,60 upload
altyapı 13mbps destekliyo
paket 35mbpslik
O santral turktelekomun. Kısaca ikiside aynı internet. Turktelekom da benzer hızları verir.7 kanka ilk abone olmadığım zaman 14 gösteriyordu geçen aylarda 4 şimdilerde ise 7 . Garip bı firma