dostum kredi kartında limiti kapatır daha sonra hesap kesim günlerinde her ay taksit taksit yansır
1782323472
zaten oem paketlerde özelleştirerek seçiyorum...
Evet öyle çeker ama aylık aylık ödersin, ödedikçe limitin artar tekrar. Başta tek çekim olarak gözüküyor provizyondan çıkınca taksitli olarak görürsün hocam.
secimler güzel ekran kartını pulse yap, estetik onemliyse matx anakarta matx kasa sec bosluklar sırıtabilir ya da anakartı atx yap aynı anakart var bende...
Kral oyun için topliyacaksan benim gibi topla yok iş ağırlıklı kullanacaksan 5070 de gayet iş yapar şuan şarzım çok olmadığı için kısa kesicem sana tavsiyem...
hocam aynı şekil ben de max 100k bütçeye kasa arayışı içerisindeyim.9700x ve 5070ti arıyordum fakat o zaman da 1x16 ram e düşmek zorunda kalıyorum o yüzden...
Rica ederim, hayırlı olsun şimdiden, güle güle kullan. Eğer elektrik çok gidip geliyorsa, özellikle anlık gidip gelmeler yapıyorsa böyle göz kırpma gibi...
İş için vesaire de kullanıcam genelde oyun amaçlı tabii ki ama yazılım programlarıda kullanıcam her konuda beni idare etsin istiyorum 4 5 yıl götürsede iyi...
Anakart gayet güzel ve kaliteli fakat sadece bir tavsiye olarak 1-2k fazla verip aynı kalitede bir ATX alsan estetik ve port sayısı bakımından daha güzel olur.
PSU değiştirmeni tavsiye ederim iyi bir PSU değil parasına göre. Hold-up süresi vs. standartların baya altında. MSI yazısına aldanma hiç. Tayvan menşeili...
Hocam taksitlendirme ile ödeme yapacağım için ayrı ayrı yerlerden alınca vadesiz taksit zor bulunuyo bende olabildiğince aynu yerden almaya çalıştım...