Roxeiro isimli üyenin son içerikleri

1. R

100k Bütce PC Önerisi

Hocam taksitlendirme ile ödeme yapacağım için ayrı ayrı yerlerden alınca vadesiz taksit zor bulunuyo bende olabildiğince aynu yerden almaya çalıştım parçaları ama şuan ztn parçaların çoğu amazondan alıyorum yaklaşık 8k daha uyguna geliyor şuan toplam tutar eğer 6kya lian lincool 216 alırsam 107k...
  2. R

100k Bütce PC Önerisi

Hocam anakart ve ssd dışında tüm parçaları amazonda topladım 86.616TL amazon tarafı, trendyol tarafında 20.549TL tuttu toplam 107.165TL tuttu bu sisteme bir 5070ti bu bütceye sığdırabilirmiyim diye baktım ama malesefki 130k civarında absürt bir dayı çıkıyor şuan en ucuz 5070ti zotac 50k...
  3. R

100k Bütce PC Önerisi

Merhabalar hocam mesajımı dilediğiniz şekilde düzenledim ve yardımınız için teşekkür ederim. İlk başta tüm parçaları aynı platform tarafından almak düşüncesindeydim, hem taksitlendirme ödeme basitliği açısından hemde eve teslim kolaylığı açısından ama sizinde gösterdiğiniz üzere daha uyguna...
  4. R

100k Bütce PC Önerisi

Merhabalar Hocam herkese iyi forumlar dilerim Şuanki bilgisayarımın ekran kartı ve psu arıza yaptığı için aynı zamanda 8 yıllık eski bir pc olduğu için yeni bir sistem toplama kararı aldım. Bütce 100k ama vade farksız 6 taksit olma şartıyla maks 120k ya kadar esneyebilir aylık 20k ödeme olcak...
  5. R

Pc Vga Işığı Yanıyor ve Açılmıyor.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/anakartta-vga-isigi-yaniyor-lutfen-yardim-edin.1221724/ Farklı bi forum daha varmış bu konuda aynı sorunu yaşıyolar biraz karmaşık kimse kesin bi çözüm bulamamış yarın baika psu denicem olmadı bilgisayarcıya götürcem oda olmadı yeni ekran kartı ve psu alıp...
  6. R

Anakartta Vga Işığı Yanıyor Lütfen Yardım Edin!

Sorun çözüldümü kral sende bendede aynı sıkıntı var şuan monitör ekran kartını hiç görmüyor bazı kişilerde reset atınca fln düzeöiyomuş glb bende oda yok biosa flnda giremiyorum görüntü sıfır son çare bende bilgisayrcıya götürcem çok fiyat çekiyolarmı?
  7. R

Pc Vga Işığı Yanıyor ve Açılmıyor.

Kral aynen aynı sorunu şuan bende yaşıyorum ekran kartı yada psu kaynaklı yüksek ihtimal. Sende ekran kartının fanları fln çalışıyomu yani güç geliyomu bende geliyo ama psudan genede yetersiz güç geliyo olabilir oyüzden arkadaşdan bi psu alıp deniyeceğim yarın baktım olmuyo sorun GPU kaynaklıdır...
Geri