Arama sonuçları: *

1. EXODIA

Yardım Ddos saldırısı nasıl anlaşılır?

Bir kaç gündür internet hızında yavaşlama ve takılmalar mevcut. Modem arayüzüne baktığımda modeme gelen hız 60 mbit fakat ben 10-20 mbit arası alıyorum. Güvenlik günlüğüne girdiğimde bu durumla karşılaştım DDOS saldırısına mı maruz aklıyorum? Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
  2. EXODIA

Yardım (Güncelleme-Vdsl’ye geçiş) Fiber İnternete Nasıl Geçiş Yapabilirim?

Günaydın dostlar. Çok şükür uzun çabalar sonucunda yaşadığım yere fiber internet altyapısı geliyor. Geçen haftadan beridir yollarda kazım işlemi ve boru döşenmesi,saha dolabı için yerler yapılıyor ve ay sonuna kadar tüm hanelere fiber interneti aktif hale getireceklerini söylüyorlar. Şu anda...
  3. EXODIA

Yardım Türk Telekomdan Kimlere Yazabilirim?

Günaydın dostlar. İkamet ettiğim sokakta ADSL altyapı mevcut,diğer sokakları sorguladığımda VDSL altyapı destekleyen yerlerde var.Hatta yan komşumda bile VDSL altyapı desteği var.Bu yüzden şikayet kaydı oluşturdum ama olumlu bir yanıt alamadım. Twitter'den kimlere mesaj atsam ilgilenirler acaba...
  4. EXODIA

Yardım Fiber İnternete Başvuru Dilekçesi Örneği

İyi akşamlar dostlar. Türk Telekom Müdürlüğüne fiber internet talebi için dilekçe vermek istiyoruz. Dilekçe örneği atabilecek var mı? Birde komşularımın da dilekçe vermesi gerekir mi yoksa benim yazacağım dilekçeye isimlerini ve imzalarını eklemem yeterli mi?
  5. EXODIA

Yardım Fiber İnternet Başvuru Nasıl Yapılır?

Selamun aleyküm dostlar. İkamet ettiğim mahallede ADSL hizmeti ile 16 mbps (genelde 10 mbps) almaktayım.Geçen haftalarda kontrol ettiğimde bir alt sokağımıza fiber internet geldiğini gördüm.TT bayisinde sorgulattığımda portların dolu olduğunu ve müdürlüğe gidip dilekçe vermem istendi. 1-Tek...
Geri