Yardım Fiber İnternete Başvuru Dilekçesi Örneği

EXODIA

80+
Reaksiyon skoru
40
İyi akşamlar dostlar. Türk Telekom Müdürlüğüne fiber internet talebi için dilekçe vermek istiyoruz. Dilekçe örneği atabilecek var mı? Birde komşularımın da dilekçe vermesi gerekir mi yoksa benim yazacağım dilekçeye isimlerini ve imzalarını eklemem yeterli mi?

TARİH
XXX TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜ (BAĞLI OLDUĞUNUZ) ERİŞİM PLANLAMA BİRİMİNE;
X X ADRESİNDE İKAMET ETMEKTEYİZ. AŞAĞIDA ABONE NUMARALARI EKLENMİŞ OLAN DAİRE SAKİNLERİ OLARAK BİNAMIZA KADAR FİBER UYGULAMASI TALEP ETMEKTEYİZ. KONUYLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME TALEP EDERİZ. X KİŞİYİ VEKİL TAYİN EDERİZ, ALTYAPI TEMİN SÜRECİNİ TAKİP EDEBİLİR.
MUHATAPLAR İSİM SOYİSİM İRTİBAT BİLGİSİ İMZA
VEKİL TAYİN EDERİZ İSİM SOYİSİM İRTİBAT BİLGİSİ İMZA

TARİH
XXX TELEKOM MÜDÜRLÜĞÜ (BAĞLI OLDUĞUNUZ) ERİŞİM PLANLAMA BİRİMİNE;
X X ADRESİNDE İKAMET ETMEKTEYİZ. AŞAĞIDA ABONE NUMARALARI EKLENMİŞ OLAN DAİRE SAKİNLERİ OLARAK BİNAMIZA KADAR FİBER UYGULAMASI TALEP ETMEKTEYİZ. KONUYLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME TALEP EDERİZ. X KİŞİYİ VEKİL TAYİN EDERİZ, ALTYAPI TEMİN SÜRECİNİ TAKİP EDEBİLİR.
MUHATAPLAR İSİM SOYİSİM İRTİBAT BİLGİSİ İMZA
VEKİL TAYİN EDERİZ İSİM SOYİSİM İRTİBAT BİLGİSİ İMZA
Eyvallah dilekçeyi hazırlayacağım. Mahallede yaklaşık 7 hane fiber internet için başvurmak istiyor kabul edilirmi sence?

Eyvallah dilekçeyi hazırlayacağım. Mahallede yaklaşık 7 hane fiber internet için başvurmak istiyor kabul edilirmi sence?
7 haneden kastın 7 bina mı yoksa evleriniz müstakil mi?

7 farklı müstakil daire.Biri yan komşum,diğeri ön taraftaki komşum vb.
Valla şansızı deneyin.
Ben en son müdürlüğe gittiğimde her sene belirli bir ayda toplanıp o sene için yatırım toplantısı yapılıyormuş.
Bize 2019 için yok demişlerdi 2020’de gelmişti.

Valla şansızı deneyin.
Ben en son müdürlüğe gittiğimde her sene belirli bir ayda toplanıp o sene için yatırım toplantısı yapılıyormuş.
Bize 2019 için yok demişlerdi 2020’de gelmişti.
Bizimde alt sokağa kadar geldi ama ara sokaklara dağılmadı.Bugünde internet hızını 16 mbps'den 20 mbps'ye yükselttim bayide,taahhüt yeniledim ama online işlemler uygulamasına girdiğimde halen 16 mbps yazıyor. Taahhüt sisteme işlenince mi hız yükseliyor anlamadım.

Geri