Arama sonuçları: *

1. stereohearts

Öneri Tüketici Hakem Heyeti REZİLLİĞİ ve Türk Telekom Dolandırıcılığı

(Öncelikle konunun tam pekişmesi için bu konumu da okumanız gerek: https://forum.donanimarsivi.com/konu/kanuna-aykiri-cayma-bedeli-oedemeden-internet-hizmetini-iptal-etme.411853/) Bütün bu olanlardan sonra evime herhangi bir tebligat gelmedi ve ben de tüketici hakem heyetini aradım. Yaklaşık...
  2. stereohearts

Öneri Kanuna Aykırı Cayma Bedeli Ödemeden İnternet Hizmetini İptal Etme

Bundan yaklaşık 4 yıl önce TürkTelekom VDSL internet hizmetini kullanmaya başladım. İlk sözleşme yenileme zamanına kadar internet hizmetim çok iyiydi. 2 yıl önceki ilk yenilemeden sonra internet o kadar rezilleşti ki herhangi bir yerli siteye bile giremez hale geldim. Oyunlardaki pingim anormal...
  3. stereohearts

3:00 İtibari İle Türk Telekomda Yavaşlama

Gece saat 3 gibi yavaşlama oldu reset attım geçmedi. Sizde de yavaşlama veya kesilme gibi bi durum söz konusu mu ? Ona göre müşteri hizmetlerine arıza kaydı açmayı düşünüyorum. Çünkü baya yavaşladı
  4. stereohearts

TurkNet Cayma Bedeli Karşılama

Dostlar benim operatörüm türk telekom ve ben 24mbps download 5mbps upload internete 110 lira ödüyorum. Turknet ne hız alırımda 100/50 lik bir hıza 85tl fatura çıktığını ve cayma bedelinin 480 lirasını karşıladıklarını gördüm. Bu miktarı bize nasıl veriyorlar ? Direk ben cayma bedelinin...
Top Bottom