TurkNet Cayma Bedeli Karşılama

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
16,599
Dostlar benim operatörüm türk telekom ve ben 24mbps download 5mbps upload internete 110 lira ödüyorum. Turknet ne hız alırımda 100/50 lik bir hıza 85tl fatura çıktığını ve cayma bedelinin 480 lirasını karşıladıklarını gördüm. Bu miktarı bize nasıl veriyorlar ? Direk ben cayma bedelinin faturasını mı gönderiyorum yoksa faturalarda indirim mi yapıyorlar ?
Ekran Alıntısı.PNG

Faturalarda indirim yapıyorlardı sanırım.

Adamdaki şansa bak bee.

Daha doğrusu cayma bedelini sen ödüyorsun, faturayı fotoğraf çekip onlara atıyorsun, onlar da her ay faturalardan düşüyor.

60 TL cayma bedelimizi ödemişti türknet, her ay 10 TL düşmüşlerdi faturadan.
kaç yıl önceydi bu 60 liralık indirim
Post automatically merged:

Aylara bölüyolar.
Daha doğrusu cayma bedelini sen ödüyorsun, faturayı fotoğraf çekip onlara atıyorsun, onlar da her ay faturalardan düşüyor.
anladım beyler çok sağolun ay ortası bi operatör değişimi yapıcağım sanırım sürünmekten sıkıldım :D

kaç yıl önceydi bu 60 liralık indirim
120 TL ye kadar karşılıyorlardı, ben geçen sene geçtim türknete, son ay kapattım ttneti 66 tl mi ne cayma bedeli çıkmıştı, hepsini ödedim faturanın fotoğrafını çekip türknete attım. Onlar da faturadan düştü 6 ay boyunca, yani bedeli onlar ödemiyor direkt olarak, sen ödüyorsun, onlar faturadan düşüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,359
Üyeler
190,899
Son üye
dogan0_
Geri