Arama sonuçları: *

1. BixiBlake

Adana'da oturanlar hangi iss kullanıyor (vdsl)

adanada merkezde oturup da hangi iss kullanıyorsunuz ? altyapı vdsl memnun musunuz firmanızdan ?
  2. BixiBlake

Adana için ISS önerisi

şu anki internetim gıbırnet pingi düşük olan başka bi iss geçmek istiyorum
  3. BixiBlake

COMNETTEN NASIL İADE ALINIR ?

arkadaşım 2 gün önce comnete geçmiş yıllık paket almış nasıl iptal edip parasını alır ?
  4. BixiBlake

Gıbırnet zamlandı ISS ÖNERİSİ

220 tlden 370 e çıkmış ama 12 aylık almak istersek 6 ay 270 6 ay 320 tldn yıllık 3500 tl diyor sizce hangi ıss geçim comnet yıllık sözleşme aylık 200 türknet yıllık 370 tl
  5. BixiBlake

Dayımgilin altyapısını öğrenemiyoruz?

dayım şu an süperonline internet kullanıyor.10 yıl önce çektiği için telefondan çekmişlerdi.etrafımızda türk telekom kullanan evler filan var ama altyapı sorgu yapıyorum ama hepsinde altyapı yok diyor. süperonline altyapısına da baktım o da yok diyor EEE bu internet nerden geliyor
  6. BixiBlake

Bugün TÜRKNET'e geçiş yapacağım. Sorularım var

Şu an vodafone 16 mbps ama hic 16 olmayan ads bir internet kullanıyoruz. Bitmesine 2 ay var taahhüttün aradım 208 lira gibi cayma bedeli var.turknette bunu karşılıyormuş Altyapım 50 mbps destekliyo ve vdls boş port var.gecen aradım turkneti vdls porta geçişinizi sağlarız filan . Vdsl modeminiz...
  7. BixiBlake

ADANA'DA EN İYİ İSS HANGİ FİRMA

adanada oturan kişiler hangi ISS kullanıyor. Türknete geçicem ama yorumları kötü adana için
  8. BixiBlake

Öneri 2024 İSS ÖNERİSİ ve Vdsl port başvurusu

şu an vodafonedeyiz 16 mbps aşırı rezalet bir internet babam 2 yıl önce yapmıştı aylık 95 lira neyse kurtuluyoruz adsl kullanmaktayız mahallemizde vdsl de var ama sanırım boş port yok. yine de vdls yapmak istiyorum nereye başvurmam gerekir hangi internet sağlayıcısını ariyim ve önerdeiğiniz...
  9. BixiBlake

vodafonenet 296tl fatura geldi (normalde 95 tl)

bundan 1.5 yıl önce babam 2 yıllık vodafone internet bağladı 16 mpbs ama maks 12 alıyoduk ve full ping vardı ama 95 lira geldiği için çok sorun etmedik ama bu ay 296tl gelmiş ve bu ay internet hızımız eskiye göre daha da yavaş ben bu sorunu nasıl düzeltecem tüketici haklarına nasıl başvurabilirim
  10. BixiBlake

Türk Telekom bu ayki mobil faturamı ödüyor

Cuma günü 444 1 444 numarayı aramıştım. Sebebi 58 liralık faturalı tarifeye geçtim 76 tl olarak yansıdı Aradığımda bir abla çıktı dedi kdvsi vergisiyle 76 tl oluyor falan filan ben de ilk 3 ay içinde çıkma hakkımı olduğumu söylesim bundan dolayı çıkmak istediğimi belirttim . Hat dayımın...
  11. BixiBlake

Yardım Gibirnet mi Comnet mi ?

Arkadaşım için kendisi köyde yaşıyor altyapısı 40 mbps destekliyor ama yine de 100 mbps paket alacak. Şu an türknet kullanıyor 250 oldu diye çıkacak telefondan 35 mbps hız alıyor ortalama 4 uploud Şu an 110 tl fiyatları (zam geldikten sonra kaç olur sizce) Hangisi daha iyi
  12. BixiBlake

Binamiza hangi internet gelmiş?

Merhaba yeni binaya taşındık fiber altyapı mı var anlamadım yoksa bu internet sağlayıcı şirket mi
Geri