Bugün TÜRKNET'e geçiş yapacağım. Sorularım var

BixiBlake

80+ Gold
Reaksiyon skoru
16,296
Şu an vodafone 16 mbps ama hic 16 olmayan ads bir internet kullanıyoruz. Bitmesine 2 ay var taahhüttün aradım 208 lira gibi cayma bedeli var.turknette bunu karşılıyormuş
Altyapım 50 mbps destekliyo ve vdls boş port var.gecen aradım turkneti vdls porta geçişinizi sağlarız filan . Vdsl modeminiz var mi dedi ben de yok adsl Huawei modemim var dedim
Yine de kullanabilirsiniz filan dedi. Doğru mu?
Evde bi tane daha modem var bulursam onu yazicam vdls sağlıyor mu diye kontrol eder misiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz abi senin bilgin vardir

Son düzenleme:
Şu an vodafone 16 mbps ama hic 16 olmayan ads bir internet kullanıyoruz. Bitmesine 2 ay var taahhüttün aradım 208 lira gibi cayma bedeli var.turknette bunu karşılıyormuş
Altyapım 50 mbps destekliyo ve vdls boş port var.gecen aradım turkneti vdls porta geçişinizi sağlarız filan . Vdsl modeminiz var mi dedi ben de yok adsl Huawei modemim var dedim
Evde bi tane daha modem var bulursam onu yazicam vdls sağlıyor mu diye kontrol eder misiniz

Modem degil bu. Adsl modemle de Vdsl falan kullanamazsın. Bu yüzden Turknet önermiyorum, destek ekibi genelde sallamasyon.

Türknet'e Geçiş Yaparsan Tahütü Ödüyor Diye Biliyorum Ama Ne Kadarlık Kısmını Ödüyor Bilmiyorum .

Taahhüt cayma bedelinin, TurkNet GigaFiber altyapısındaysanız ₺1.000’ye kadarını, diğer altyapılardaysanız da ₺240’ye kadarını biz karşılıyoruz. Bu tutarı taksitlerle faturanıza indirim sağlayarak üstleniyoruz.

Modem degil bu. Adsl modemle de Vdsl falan kullanamazsın. Bu yüzden Turknet önermiyorum, destek ekibi genelde sallamasyon.
Hühühüğ
Hangi interneti önerirsin abeey

Taahhüt cayma bedelinin, TurkNet GigaFiber altyapısındaysanız ₺1.000’ye kadarını, diğer altyapılardaysanız da ₺240’ye kadarını biz karşılıyoruz. Bu tutarı taksitlerle faturanıza indirim sağlayarak üstleniyoruz.
Bunu biliyorum sorduğum kısım adsl modem vdls internet

Adsl modem vdsl'de çalışmaz. Huawei'nin tam modeli nedir?

Hühühüğ
Hangi interneti önerirsin abeey

Bunu biliyorum sorduğum kısım adsl modem vdls internet
Bildiğim kadarıyla iade etme şartıyla turknet kullandığım sürece sana bir modem veriyor lar

Hocam şimdi peki neye gecicez en mantıklısı turknet Vodafone ve tt aşırı pahalı diğerlerinin arasındada en mantıklısı turknet kalıyor

Bildiğim kadarıyla iade etme şartıyla turknet kullandığım sürece sana bir modem veriyor lar

Hocam şimdi peki neye gecicez en mantıklısı turknet Vodafone ve tt aşırı pahalı diğerlerinin arasındada en mantıklısı turknet kalıyor
Ben kullaniyorum sorun oldugunda da cevapsiz kalmiyorum ama genelde herkesin deneyimi farkli oluyor konu internet saglayicisi olunca. Deneyip gor taahhut yok zaten.

Aynen. Netspeede gecmek istiyom çoğu kişi geçme dedi.

Turknet vdsl modem vermiyormus

Adsl modem vdsl'de çalışmaz. Huawei'nin tam modeli nedir?
1704729156193.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,837
Üyeler
192,049
Son üye
MuratAlper
Geri