Neler Yeni

Bugün TÜRKNET'e geçiş yapacağım. Sorularım var

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,790
İsim
Lokman Doğan
Şu an vodafone 16 mbps ama hic 16 olmayan ads bir internet kullanıyoruz. Bitmesine 2 ay var taahhüttün aradım 208 lira gibi cayma bedeli var.turknette bunu karşılıyormuş
Altyapım 50 mbps destekliyo ve vdls boş port var.gecen aradım turkneti vdls porta geçişinizi sağlarız filan . Vdsl modeminiz var mi dedi ben de yok adsl Huawei modemim var dedim
Yine de kullanabilirsiniz filan dedi. Doğru mu?
Evde bi tane daha modem var bulursam onu yazicam vdls sağlıyor mu diye kontrol eder misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz abi senin bilgin vardir

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,937
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Şu an vodafone 16 mbps ama hic 16 olmayan ads bir internet kullanıyoruz. Bitmesine 2 ay var taahhüttün aradım 208 lira gibi cayma bedeli var.turknette bunu karşılıyormuş
Altyapım 50 mbps destekliyo ve vdls boş port var.gecen aradım turkneti vdls porta geçişinizi sağlarız filan . Vdsl modeminiz var mi dedi ben de yok adsl Huawei modemim var dedim
Evde bi tane daha modem var bulursam onu yazicam vdls sağlıyor mu diye kontrol eder misiniz

Modem degil bu. Adsl modemle de Vdsl falan kullanamazsın. Bu yüzden Turknet önermiyorum, destek ekibi genelde sallamasyon.

Gif Man

80+ Gold

Türknet'e Geçiş Yaparsan Tahütü Ödüyor Diye Biliyorum Ama Ne Kadarlık Kısmını Ödüyor Bilmiyorum .

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Taahhüt cayma bedelinin, TurkNet GigaFiber altyapısındaysanız ₺1.000’ye kadarını, diğer altyapılardaysanız da ₺240’ye kadarını biz karşılıyoruz. Bu tutarı taksitlerle faturanıza indirim sağlayarak üstleniyoruz.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,790
İsim
Lokman Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem degil bu. Adsl modemle de Vdsl falan kullanamazsın. Bu yüzden Turknet önermiyorum, destek ekibi genelde sallamasyon.
Hühühüğ
Hangi interneti önerirsin abeey

Taahhüt cayma bedelinin, TurkNet GigaFiber altyapısındaysanız ₺1.000’ye kadarını, diğer altyapılardaysanız da ₺240’ye kadarını biz karşılıyoruz. Bu tutarı taksitlerle faturanıza indirim sağlayarak üstleniyoruz.
Bunu biliyorum sorduğum kısım adsl modem vdls internet

Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Paşadöner
Hühühüğ
Hangi interneti önerirsin abeey

Bunu biliyorum sorduğum kısım adsl modem vdls internet
Bildiğim kadarıyla iade etme şartıyla turknet kullandığım sürece sana bir modem veriyor lar

Hocam şimdi peki neye gecicez en mantıklısı turknet Vodafone ve tt aşırı pahalı diğerlerinin arasındada en mantıklısı turknet kalıyor

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
Bildiğim kadarıyla iade etme şartıyla turknet kullandığım sürece sana bir modem veriyor lar

Hocam şimdi peki neye gecicez en mantıklısı turknet Vodafone ve tt aşırı pahalı diğerlerinin arasındada en mantıklısı turknet kalıyor
Ben kullaniyorum sorun oldugunda da cevapsiz kalmiyorum ama genelde herkesin deneyimi farkli oluyor konu internet saglayicisi olunca. Deneyip gor taahhut yok zaten.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,790
İsim
Lokman Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen. Netspeede gecmek istiyom çoğu kişi geçme dedi.

Turknet vdsl modem vermiyormus

Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Paşadöner
Aynen. Netspeede gecmek istiyom çoğu kişi geçme dedi.

Turknet vdsl modem vermiyormus
Fiber veriyorlar demekki ama bende vdls modem var

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,790
İsim
Lokman Doğan
Adsl modem vdsl'de çalışmaz. Huawei'nin tam modeli nedir?
1704729156193.png

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,790
İsim
Lokman Doğan
Top Bottom