Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Yardım Sizce Ne Yapmalıyım ?

Arkadaşlar herkese iyi forumlar, Ekim 24'te TURKCELL taahütüm sona eriyor. Şuan ki taahütüm bitince TURKCELL'deki yeni taahütün en ucuzu 170 TL, VODAFONE'de ise 16 GB'li taaahüt 175 TL. Sizce hangisini kullanmalıyım, internet benim için pek önemli değil yaz tatilinde 3 ay köyde kullanıyorum...
  2. SucukEkmek

Yardım VODAFONE Net Çöktü mü?

Arkadaşlar Vodafone yanımdaya girmeye çalıştım açılmadı bende veriyi sil dedim ardından tekrar giriş yapmaya çalıştım bu sefer HTTPS 504 diye bir hata verdi Vodafone neti arayıp şifremi değiştirmek istedim onda da hata veriyor sizce ne yapmalıykm?
  3. SucukEkmek

Öneri Türknet vs Millenicom?

Turknet : VDSL2 Altyapı 81 MPBS : 299.90₺ Millenicom : FİBER Altyapı 100 MBPS : 259.90
  4. SucukEkmek

Artık doğru düzgün bi iss önerin saçma sapan cevaplar vermeyin

Kaç defa konu açtım doğru düzgün öneri veren yok mıy mıy mıy cart curt boş boş konuşmaya gelmeyin turkcell fiber altyapım var bi de Türk Telekom vdsl2 altyapım var Max 300 TL'ye kadar 100 mbps internet lazım. 1693225201 Evet cevap veren yok harika forumda internetten anlayan yok, kafama göre Seçicem
  5. SucukEkmek

Öneri Turkcell fiber altyapılı evime iss önerisi

Arkadaşlar halihazırda vodafone kullanıcısıyım tek sorun 24 mpbs olduğu için indirme hızım yavaş kalıyor. O yüzden 100 mbps bir fiber pakete geçmek istiyorum. Normalde turkcell duşunuyodum ancak ona da zam gelmiş İstediğim kriterlerde : 100 mbps fiber, ping sorunu olmayan bir iss lazım...
  6. SucukEkmek

Öneri Hangi internet sağlayıcıyı kullanmalıyım?

Hepinize merhaba arkadaşlar, Halihazırda kullanmış olduğum internet : VODAFONE 24 MPBS FİBER : 210 TL Vodafone'daki taahütüm bittikten sonra  Turknet'e veya  Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum. ALTYAPIM : 81 MPBS, TT ALTYAPI'da var TURKCELL FİBER ALTYAPI'da var. Sizlere sorum şudur; Şu an...
  7. SucukEkmek

Yardım Bu durumda ne yapmalıyım yardım edin lütfen!

Arkadaşlar hattım tt 1 aylık taahütüm kaldı 26.08 tarihinde bitecek yeni taahütlerde 200 TL'den başlıyor o kadar vermek istemiyorum. Bugün forumda vodafone numara taşıma kampanyasını gördüm ona geçmek istiyorum ancak cayma bedeli vs. Çıkar mı vodafona numaramı taşısam ek ücret çıkar mı ...
  8. SucukEkmek

Yardım Türk Telekom Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Merhaba arkadaşlar köydeyim burada wifi yok ondan dolayı babamın hattına 99 TL'ye 25 gb internet satın aldım annem ve benim hattım turkcell olduğu için daha pahalı ondan dolayı babamdan aldım. Her neyse buraya kadar bir problem yok ancak babam hot spot ile internetini bizimle paylaştığı zaman...
  9. SucukEkmek

Yardım Taahhütsüz 2 Ay Kullanmalık İnternet Önerisi

Arkadaşlar 16 veya 24 mbps iki ay idareten kullanmalık internet firması önerir misiniz (Taahütsüz)
  10. SucukEkmek

Yardım İnternet Hakkında Acil Yardımınıza İhtiyacım Var

Arkadaşlar hepinize iyi günler, internet hakkında çok acil yardımınıza ihtiyacım var. Biz yazları Kayseri'ye köye geliyoruz okullar açılıncaya dek kalmak için, ancak internet burada özellikle benim için çok büyük problem oluyor. Çünkü evimizde internet bulunmuyor ancak geçtiğimiz yıllarda...
  11. SucukEkmek

Yardım Sabahtan Beri̇ Ariyorlar Yardim Lazim

Arkadaslar sabahtan beri ariyorlar bu yaziyi yazarken bile aradilar ne yapmam lazim acil yardim
  12. SucukEkmek

Yardım Fiber ile VDSL arasındaki farklar nelerdir ?

arkadaşlar vdslye geçeceğim oyunlarda ping sıkıntı olur mu ?
  13. SucukEkmek

Yardım Şu Anda Fiber Kullanıyorum Ancak TürkNet'te VDSL Gösteriyor.

arkadaşlar şu an vodafone fiber 24 mbps internetini kullanıyorum ancak türknetten sorgulattığımda vdsl gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim ? 1673892411 yardım lazım arkadaşlar
  14. SucukEkmek

Yardım TurkNet'e Geçeceğim Neler Yapmam Lazım Yardımınıza İhtiyacım Var

Herkese iyi geceler arkadaşlar, 12/02/2023 tarihinde Vodafone 24 MBPS internetim bitiyor, TurkNet'e geçeceğim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ayrıca size bir kaç sorum olacak : 1 - ) Altyapımı sorgulattığımda bu şekilde çıkıyor, iyi bir değer mi ? 2 - ) Şu an Vodafone'da kullandığım modem...
  15. SucukEkmek

Yardım Millenicom a geçeceğim bu modemi kullanabilir miyim ?

Elimde bu modemden var arkadaslar millenicom 100 mbps vdls paketine gececegim.
  16. SucukEkmek

Yardım 1.5 Ay Sonra Ev İnterneti Paketim Bitecek Hangi Şirkete Geçmeliyim ?

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar bundan 2 sene önce vodafone'nun 95 TL'ye 24 mbps lik taahütünü satın almıştım ancak şubatın ortalarında bitecek, yeni bir şirkete geçmek istiyorum ancak pek bir fikrim yok, aklımda sadece TürkNet var. 1-) Sizce hangi şirkete geçmeliyim? 2-)Gorseldeki modemi...
  17. SucukEkmek

Yardım ACİL YARDIM! TürkTelekom Mobil Bu ne demek ?

Arkadaşlar babamın mobil hattının tahütü bitiyormuş bende bu paketi buldum ama 12 aydan sonra 110 tl olur diyor 110 tl olmadan başka pakete geçebilir miyim? 1661277342 Yani 12 ay sonra 110 tl yi ödemek zorunda kalır mıyım ? 1661277450 Arkadaşlar bilen yok mu çok acil lazım
  18. SucukEkmek

Yardım Bu modemi satın mı almışım kiralamış mıyım?

Arkadaşlar bu modem kullanım ücreti dediği kiralanmış mı? Satın mı alınmış?
  19. SucukEkmek

Yardım NetSpeed? TurkNet? Comnet? Gıbırnet? Hangisi daha iyi?

Soru başlıkta arkadaşlar
  20. SucukEkmek

Yardım TürkNet internet satın aldığımızda modem veriyorlar mı?

Arkadaşlar yakın zamanda TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum memnun musunuz? Bi de modem gönderiyorlar mı?
Top Bottom