Arama sonuçları: *

1. FR13NDSLX

Uygun Fiyatlı ISS arıyorum (SOL)

Yeni taşındığım yerde süperonline altyapısı dışında altyapı yok malesef. Süperonline altyapısı kullanan uygun fiyatlı firma arıyorum. Süperonline ın teklifleri biraz pahalı geldi. (TV+ bu ücrete dahildir) 100 385 200 400 500 445 1000 460 Malesef bu fiyatlar biraz aşıyor. Daha uyguna...
  2. FR13NDSLX

İnternet Önerisi (1000)

Merhabalar anlaşamam bu ayın sonunda bitiyor ve malum fiyatlar uçuk olduğu için hangi İnterneti bağlatsam bilemedim. Fiyatına göre en yüksek hızı tercih etmek istiyorum. Altyapı Desteği : Türktelekom 1000mbit , Süperonline 1000mbit destekliyor. Şu anda süperonline 500 lük paketi...
  3. FR13NDSLX

En Uygun İnternet Sağlayıcısı Hangisidir?

Sağolsun süperonline 12 aylık tahaddüt yaptığından her sene zamlı tarife sunuyorlar. Uygun fiyatlı iss ye geçmek istiyorum. 100 mbit en ucuz 99₺ olarak çoğu firmada mevcut. 35 mbit lik olarak en ucuz firma hangisidir? Comnet 69₺ her şey dahil abonelik veriyor.
  4. FR13NDSLX

Süperonline Eski Aboneye Güzel Kampanya 100/10 + TV + 120₺

Merhabalar direkt kampanyadan haberdar edeyim dedim. Nisan ayına kadar geçerli süperonline + tv+ abonelerine özel 100mbit İnternet + tv+ 120₺ Kampanya koşulları malesef ki mevcut Son 3 ay a göre %20 daha fazla tv+ kullanmalısınız. Son 3 ayda süperonline ortalamasının %15 üstüne data...
Top Bottom