Arama sonuçları: *

1. n7cati

The Sims 4 My First Pet Stuff Ücretsiz.

Normalde 10 Dolarmış , kenarda köşede dursun diye hesabınıza ekleyebilirsiniz. https://store.steampowered.com/app/1235753/The_Sims_4_My_First_Pet_Stuff/
  2. n7cati

Forum Üyelerinin Online Oyunlardaki Rankları Ne?

Online Oyunlardaki Rankınız Ne? Ve En Çok Hangi Oyunda Vakit Geçiriyorsunuz? Ben Başlıyorum: Valorant : Yücelik 3 CS2 : Usta Muhafız 1 Fortnite : Şampiyon %50 Lol : Zümrüt (Yazdığım oyunları yazmak zorunda değilsiniz sadece oynadıklarınızı yazın) Şu aralar en çok oynadığım oyun fortnite çünkü...
  3. n7cati

CS2 Rankımı vermiyor

Selamlar , cs2 çıktığından beri yaklaşık 30 maç attım 20 tanesini kazanmama rağmen halen 5 maç kazan 7 maç kazan vs yazıyor hep değişiyor ama rekabetçi rankım gelmiyor nedenini bilen varmı?
  4. n7cati

Yardım Valorant Sabit Ping Sorunu

Normalde sabit 14 ping oynuyorum fakat şimdi girdiğimde sabit 160-165 civarı alıyorum internete ve pcye reset attım düzelmedi, oyundaki biriside türktelekom kullandığını ve aynı sorunu yaşadığını söyledi. Çözümü varmıdır türk telekom ile mi yoksa valorant ilemi alakalı?
  5. n7cati

Yardım Valorant , Azami Deneme Süresini Aştın 24 Saat Sonra Tekrar Dene

Selamlar , dün akşam kod almıştım kullanmıştım bir problem yoktu , bu gece 1'de 8500vp kodu satın aldım trendyoldan fakat şuanda kullanamıyorum başlıktaki hatayı alıyorum ayrıca yanlış girmedim bilgisi olan varmı? Valoranta bilet attım bekliyorum şuanda , koddamı problem var yoksa bu normal...
Top Bottom