Arama sonuçları: *

1. affetmezz

BF 6 Ne zaman açılacak?

beyler bugün saat kaçta açılacak bilgisi olan var mıdır?
  2. affetmezz

GTA 5 sunucudan düşme

Anlık bi kopmada herkesi oyundan atıyor sunucu, ben düşüyorum yani. TT'de böyle bir şey yoktu. Çözüm öneriniz var mıdır? Enchaned yüklesem düzelir mi? Bazıları statik ip alın demiş ama para vermek istemiyorum. Türkcell superonline kullanıyorum.
  3. affetmezz

Usp-S'in üstünde 1500$ sticker var

Beyler skinin fiyat 6 dolar. Ama bu stickerlı olan 50 dolar bunu satın alsak BUFF market vs gibi siteler daha fazla fiyat verir mi?
  4. affetmezz

İNİU ile CSGO geri döndü🔥

FACEIT alternatifi ücretsiz ve e-spor oyuncusu Loba'nın da kullandığı iniu adlı platform ile CS:GO oynamak mümkün arkadaşlar. VAC banlı hesapta oynayamazsınız. 500 saat şart. Oyuncu sayısı yeterli seviyede. Normal rekabetçi gibi maç aratıp oynuyorsunuz. Aylık sıralama var 1. olana 1500 dolar...
  5. affetmezz

Arena Breakout İnfinite Türkçe yama

Arkadaşlar oyunda Türkçe yama yok maalesef. Türkçe yama kursak ban vs yer miyiz? Çok kastım hesabı o yüzden soruyorum.
  6. affetmezz

BF 5 Böyle oynanır 🤘😎

çağrı gel gel gel https://steamcommunity.com/id/shivacsgo/
  7. affetmezz

Battlefield 5 epic kıyafetler açılır?

Beyler 100 levele ulaştım tüm sınıflarda 20 level yaptım. Ama yine de bu özel kıyafetlerle ilgili görevleri bulamadım. Special Assignments görevlerini yap diyor ama assignments sekmesinde yok görevler. Bilen var mı yoksa kaldırıldı mı bu olay?
  8. affetmezz

CS 2 Spider-Man Sticker Craft

2 tane forze paris 2023 1 tane 9ıne paris 2023
  9. affetmezz

CS2 2024 Major turnuvasi

Beyler suan baktim da CS2 Major 17 Mart diyor Bu turnuvada kapsuller indirime girecek mi?
  10. affetmezz

CS 2de bu bugla karşılaşan oldu mu hiç?

beyler cs 2de böyle hatalar oluyor mu şuan da
  11. affetmezz

BF 1 oynayan var mı?

Aktif oynayan varsa ekleyebilir. Bu arada peacekeeper için yardımcı olacak varsa çok sevinirim ya da beraber yapmak isteyen varsa https://steamcommunity.com/id/shivacsgo/
  12. affetmezz

BF 1 modunun adı nedir?

YouTube'da gezerken söyle bir video gördüm. Oyunu 450-500 saate yakın oynamama rağmen böyle bir seslendirme daha duymadım. Hangi oyun modu bu? Ya da ayarı falan var da ben mi kapattım?
  13. affetmezz

BF 1 elit sınıflar ne sıklıkla veriliyor?

Beyler sorum başlıktaki gibi casus kiti tank avcısı falan oyuna belli bir zamanda mı veriliyor yoksa kaybeden takıma mı veriyor? osmanlı kılıcını almak içini soruyorum
  14. affetmezz

Steam guard olmadan eşya satma

Sorum şu, şuan telefonum garantide kasa fiyatı 190 TL, satmak için Steam Guard istiyor, ben bu kasayı nasıl satarım?
  15. affetmezz

CS 2'de haksız yere ban yer miyiz?

Beyler TP'de şöyle bir konu gördüm; https://www.technopat.net/sosyal/konu/cs-hatali-overwatch-bani-yemek.2840043/ Konu açan adamla hesaplarımız birbirine benzer. Saati yüksek, leveli yüksek falan. Ben adamın hile olmadığı yönündeyim. Rastgele bi ban gibi görünüyor. Bende birazcık tırstım...
  16. affetmezz

CS 2 ilgili sorum var🫥

beyler suan isteyim. Guncelleyenlere bir iki sorum var - Vertigo kalkti mi? - Train dust 2 geldi mi? -fps durumu nedir? -serverlar geldi mi? (topluluk)
  17. affetmezz

CS 2 güncelleyenlere rozet veriliyor.

güncelleyip rozeti alan ekran görüntüsü atsın.
  18. affetmezz

CS:GO için son gece(40 GB) güncelleme🫡

CS 2 twitter hesabının bannerını değiştirip (Son günün şafağında) isimli bir banner yaptı. Bu gece büyük bir güncelleme gelebilir. Son kez CSGO lobisinden hatıra fotoğrafı çekmeyi unutmayın, yıllar sonra bakarsınız. GG GUYS🫡 Say Yes To Heaven x Shootout (Slowed + Reverb)
  19. affetmezz

bu keleşe bu stickerlar olur mu?

beyler redlineım var şöyle bi sticker kombosu düşünüyorum sizce güzel mi? Ve değer mi? 120tl
  20. affetmezz

Valorant gmail degisiyor mu?

ya beyler kardesim su ***** oyuna para atip duruyor. atmasini istemiyorum. Gmail benim uzerime kayitli. gmail degisiyor mu bu oyunda?
Geri