Arama sonuçları: *

1. leavemealone

Cs2 Skinlerimi Satma Zamanı mı ?

Bu son güncellemeler olsun ne biliyim oyuna fazla girememeden ötürü falan oyundan biraz soğudum haliyle skinlerde artık ilgimi çekmemeye başladı hepsini satıp çıkma zamanı mı sizce? Yoksa yarı yarıya bekletip bazılarını mı satayım ilerde ne olur kestirmek zor valve artık değişik hamleler yapıyor...
  2. leavemealone

CS2 Fiyatının Artacağını Düşündüğüm Skinler YTD

Yatırım tavsiyesi değil sadece fiyatlarının orta-uzun vadede artacağını düşündüğüm skinler sizin de varsa düşünceleriniz beklerim M4A4 Cyber Security USP-S | Monster Mashup Glock-18 | Neo-Noir AWP | Hyper Beast Glock-18 | Water Elemental M4A1-S | Cyrex Desert Eagle | Ocean Drive MP9 | Mount Fuji...
  3. leavemealone

Cs2'de yatırımlık bıçak önerisi

Csfloatta 11.300tl bakiye var ilerde değerlenebilecek bir bıçak öneriniz var mı ? Aklımda şöyle iki seçenek var: MW AWP PRINTSTREAM : 5.2 FT DEAGLE STARCADE : 2.2 MW GLOCK AXİA : 2.8 WW M4A4 COALİTİON : 1.4 TOTAL: 11.600K TL YA DA 0.26FLOAT FT TALON STAINED: 18.700K TL
  4. leavemealone

Valorant Cs2 edpi farkı

Valorant 0.88 sens 1000dpi Cs2 2.05 1000dpi iki oyunda ayarlarım bu şekilde kimine fazla gelebilir fakat bilekten oynadığım için benim için normal sorum şu yarı yarıya edpi farkı var fakat ikisinde de aynı rahatlikta oynuyorum aimim iyi sayılır girdigimn her dmde ilk 3teyim bu kadar edpi farkı...
  5. leavemealone

CS2 Sizce Bu Takas Mantıklı mı ?

bana mantıklı gibi geliyor ursus ft ama float 0.16 ayrıca stattrak
  6. leavemealone

Fortnite'a Cowboy Bebop karakterleri geldi!

Kült bir seri izlemediyseniz öneririm 80'ler temasında uzayda geçen kelle avcılarını konu alan bir anime vee artık fortnite oynayabilirim :D
  7. leavemealone

Cs2 Skin fiyatları ne olur

Arkadaşlar toplamda 600 dolara yakın skin mevcut biliyorsunuz bu aralar skin fiyatları arttı. Yaza kadar bekletmeli miyim? Yoksa şimdiden satmaya mı başlayım CsGo tecrubem hiç yok Cs2 ile başladım oyuna bu yüzden piyasa bilgim yok skin piyasasını bilen birisi beni aydınlatabilir mi genel durum...
  8. leavemealone

valorant gece pazarımdan ne alınır

asil phantomu alayım mı bu ne b*ktan bi pazar
  9. leavemealone

Yardım Online oyunlarda bazen aşırı iyiyim

genelde ise ortalama veya kötü oynuyorum tüm oyunlarda geçerli ve bunu kendime bağlamıyorum çünkü dün oynadığım oyunla bugün oynadığım oyun bir değil akıcılık, input lag vs. hissediyorum ve gözlemliyorum.Kısaca gününde olmama durumu değil bu. Sırf bunun için amd'den nvidia'ya geçtim evet cidden...
Geri