Arama sonuçları: *

1. leroxy

VALORANT 4. BÖLÜM KARMAŞA - Yeni Ajan Neon!

Yine müthiş bir sinematik.. Cuma günü gelmesini beklerdim ancak şimdiden duyurdular. 4.Bölüm'ün adı da Karmaşa olacak. Ayrıca en dikkatimi çeken kısım, video bitiminde KANAL ANA KANAL OLMASINA RAĞMEN bölüm ismini Tüm dillerde saymaya Türkçe'den başlamışlar. Bu bir işaret olabilir mi?:trpeepo...
  2. leroxy

Amazon Ekibi "YANLIŞLIKLA" VALORANT'ın Yeni Ajanını Sızdırdı!

Ya Amazon cidden Ambargo kalkmasını beklemeden yanlışlıkla yaptı ki böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Ya da Riot Amazon'un bunu yapmasını istedi. Ajan gördüğünüz gibi, forumun resmiyeti kaçmasın diye random atamıyorum. O yüzden bu kadar ciddiyim, çaktırmayın. Bu da Prime...
  3. leroxy

VALORANT En Büyük Ping Optimizasyonunu Aldı!

VALORANT, Bugün gelen 3.05 yaması ile şimdiye kadarki en büyük ping optimizasyonunu Live sürümde almış oldu! Örneğin lobide 12, oyun içinde ise ortalama 18-19ms gören bir oyuncu artık 12-13ms gibi ortalama değerlerle oyuna erişim sağlayacak! Istanbul'da TSOL Fiber kullanıcısı olup normal...
  4. leroxy

VALORANT - Yitik Bıçak Alınır Mı?

Son 2 aydır mağazama delipop hançer bekliyordum. Hesabıma en son Nisan ayında Delipop Hançer düşmüştü ama 0vp olduğundan alamamıştım. Uzun zaman sonra mağazama fena olmayan bir bıçak düştü ve bu kez Delipop Hançer gibi bıçaklara bütçem yok. En fazla 3550VP'lik bıçak alabilirim. O kategoride...
  5. leroxy

VALORANT Yeni Savaş Bileti ve Yeni Ajan! | BLM3 KSM1

VALORANT'ın yepyeni robot ajanı KAY/O, 3. Bölüm'de rakiplerini sindirmeye geliyor. Görüşlerinizi konu altında belirtebilirsiniz. Ajanın yeteneklerini anlayan var mı? :D Yeteneklerin açıklaması: Yeni Savaş Bileti Skinleri: Yeni Savaş Bileti Silah Uğurları: Yeni Savaş...
  6. leroxy

VALORANT Türkiye - 1. Yıl Savaş Bileti Topluluk Oylaması!

Dolu Dolu Bir Yıl. Milyonlarca saat, milyonlarca oyun oynadığımız; oynamadığımız zamanlarda da milyonlarca saat VALORANT izlediğimiz bir yılı geride bıraktık. Bu yıl içerisinde ise tam altı adet Savaş Bileti ile oynadık. Ascent Oyuncu Kartı’yla başladık ve şimdi Şakıyançelik’i koleksiyonumuza...
  7. leroxy

VALORANT Anlık Olarak Erişime Açık!

VALORANT şu anda erişime açıldı. Oyuna giriş sağlayabilirsiniz. Sorunun halen neyden kaynaklı olduğunu araştırdıkları bilgisi elimde. Ancak çözüldü. Rekabetçi/Derecesiz Maçınızın Lose veya Win olarak yazılıp yazılmadığına bakabilirsiniz.
  8. leroxy

VALORANT'a Sor - 31 Mayıs // FPS Sorunları Çözülüyor!

S Performansla ilgili neler yapıyorsunuz? Neden FPS (saniye başına kare hızı) bazen dengesizleşiyor? C VALORANT'ta kendini oyun performansını sürdürmeye ve geliştirmeye adamış özel bir ekibimiz var. VALORANT'ta düşük özelliklere sahip sistemlerde genelde ekran kartı darboğaz yarattığı için FPS...
  9. leroxy

VALORANT'ın Yeni Bölümü: YANSIMALAR

Sadece videoyu izleyin çünkü daha ben izleyemedim
  10. leroxy

VALORANT'ın Yeni Ajanı Haiti'den Olabilir!

Yine bir ANEWLİZ konusuna hoş geldiniz. playvalorant.com'da haber olarak paylaşılan geliştirici notunda bazı şeyler var. "Bu yeni ajanın oynanışı, silahınıza güvenmeniz gereken anlar oluşturmaya dayalı." "Eklediğimiz diğer öğeler, size tanıdık gelen bu yetenekleri sadece bizim ajan kadromuza...
  11. leroxy

[Güncelleme] VALORANT'a gelen son yamadan sonra sizde de FPS düştü mü?

Sık valo oynayanlar, bu akşam 22.20 gibi gelen 80mb'lık güncellemeden sonra sizde de fpsler düştü mü? Benim normalde 180-200 almam lazım ama 90'a kadar düşüyor. Riot gene bişeyler deniyor.
  12. leroxy

VALORANT'ın Gelecek Güncellemesi 8 Haziranda Yayınlanacak!

Oyuna girmek isteyen çoğu kişi mavi ekran-mouse donması-crash tarzı şeylerle karşılaşarken bir haber geldi. 8-9 Haziranda cidden büyük bir güncelleme yayınlanacağa benziyor. Unreal Engine sürümü değişecek, buglar ile ilgili genel bir fix yapılacak ve mavi ekran sorunlarının önüne geçileceği...
  13. leroxy

VALORANT'ın yeni haritası Hawaii'de geçecek!

VALORANT'ın Yeni Haritası Hawaii'de Geçecek! ICEBOX Haritasında Mutfak Bölgesindeki Ekranda Neredeyse Tüm Maplerde "Visit Breeze" Sloganıyla Tanıtılan Bir Görsel Var. Bu Resmin Sağ Tarafında da Hawaii Cam Olarak O Bölgenin Aslında Nereye Ait Olduğu Yazılmış. Yeni Haritanın Hawaii'de...
  14. leroxy

İşte Adamlık! İşte Riot Games! V2

Şubat ayında Riot TR ekibine önerdiğim şeyin gerçekleşmesi ile "İşte Adamlık! İşte Riot Games!" konusunu açmıştım. Şimdi ise bunun 2. Versiyonu geldi, üstelik bu kez TR için değil kapsamlı bir şey oldu. 2 Nisan günü 1 Nisan'da Tırmanış moduna gelen bir güncelleme ile Raze ultisini Q ile...
  15. leroxy

[Teori] VALORANT'a Gelecek Yeni Harita Hakkında Tüm İpuçları!

2.06 Yaması ile Dataminerların kolayca bulabileceği oyun dosyalarında yer alan harita açılış müziklerine bir yeni dosya eklendi. Oyun dosyalarında tüm haritalar oyundaki ismiyle aynı, karakter tarafında ise Astra Rift isminde, Jett Wushu isminde vb. şeyler var işte. Bu son çıkan müzik...
  16. leroxy

VALORANT İçin Bug/Sorun Bildirme Konusu

Son zamanlarda yaşadığınız, elinizde videosu bulunan bug veya oyun içi sorunlar bulunuyorsa bu videoları YouTube'a yükleyip linkleri atabilirsiniz. Attıklarınız değerlendirilip ilgili ekibe toplu olarak iletilecektir. 2.05 Yaması ve sonrasında yaşadığınız sorunları bu konu altında...
  17. leroxy

Riot Yetkililerine bir şey söyleyecek olsanız ne söylersiniz?

Diyelim ki karşınızda bir Rioter var. Ona ne söylemek isterdiniz?
  18. leroxy

VALORANT Support'tan FPS Drop Ve FPS Düşüşü Cevabı!

2 Gün önce Riot Repair Tool kullanarak oluşturulan sistem loglarını ve oyun dosyalarını ekleyerek bu genel sorunu Riot'a bu durumu bildirmiştim. Bugün ise cevaplandı. Siz de bu yöntemleri deneyin. Düzelir mi bilemem ama bunun genel bir sorun olduğu kesin :kappa:
  19. leroxy

Yardım CS:GO'da Harita Yüklenmeden Önce Hata Kodu Vermeden Oyun Kapanıyor!

Selamlar. Yaklaşık 1 Aydır yaşadığım bir sorunu foruma sormak istedim. @LahmatsuDcr ve @Furkan Aslan da sorunu gördü ancak onlar da çözemedi. Şahitler. Oyun açılıyor, sorun yok. Maç bulup onaylıyor ama daha alttaki mavi çizgi bile dolmamışken oyunun müziği durup hiç hata kodu da vermeden oyun...
  20. leroxy

İşte Adamlık! İşte Riot Games!

Dostlar SEEEELAAAMMLARRR! Bugün bu konuyu çok coşkulu bir şekilde açıyorum. Bu konunun tamamını da ayın 17'sinde yazdım ama siz tahminen 19'u gibi okursunuz çünkü canım öyle istedi. Daha öncesinde Riot Games'in Direct sisteminden ve Equinix gibi büyük firmalar ile olan bağlantılarından söz...
Geri