Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Faceit Oynayacak Arkadaşlar Arıyorum

Faceit oynayacak arkadaşlar arıyorum supreme kadar çıkmış lemde takılan biriyim faceit çok hoşuma gitti 128tick hile korumalı vs ancak takım arkadaşları çok sakat denk geliyor
  2. TinerciAlper

Csgodaki İtemlerimi Satmalı Mıyım (Source 2)

source 2 gelicek sizce envanterimi satmalı mıyım farklı bir oyun olarak çıkarsa bi hayli fiyatlar düşer sizce kalsın mı satayım mı
  3. TinerciAlper

Yardım Eskisi kadar iyi cs oynuyamıyorum

mouse değiştim dpi ve sens değiştim beraberinde artık eskisine nazaran çok çok kötü oynuyorum eğlencesine oynayarak çift keleş olmuştum şimdi ise nova 3lere düştüm harbiden çok kötü oynuyorum vuramıyorum berbat oynayış gösteriyorum nasıl düzelecek bu belirli bi süre oynamayayım herhalde hevesim...
  4. TinerciAlper

Csgo awpme isim önerisi

genellikle awp oynamayı seviyorum atheris var elimde birde isim etiketi hoşuma gideni yaparım kulağa hoş gelsin yeter
  5. TinerciAlper

Yardım Csgo operasyon biletleri ne işe yarıyor

şimdi antwerp operasyonu var biletini alsam ne işe yarıyor birde eski girdap opersayonunun biletini alsam ne işe yarıyor
  6. TinerciAlper

Gta 5 normalde kaç gb

gece gta 5 indirmeye başladım normal şartlarda gece açık bırakıp indircektim ama fan sesinden uyuyamadığım için kapattım kapatmadan önce 24gb seviyelerindeydi ve oyun 111gb idi sabah tekrar indirmeye başladım ve 177gb olduğunu gördüm şuan 48gbsini indirdi ama dosya boyutu 60gbnin üzerinde bir...
Top Bottom