Arama sonuçları: *

1. C

rx 580 8gb i5 9400f rust oynatırmı

arkadaşlar merhaba rust alıcam oynayabilirmiyim diye sorayım dedim sistem rx 580 8gb i5 9400f şu anlık ram im 8 gb yakın zamanda 16 gb yapacağım 16 gb yaptığımda olan değerlere göre söylerseniz sevinirim
  2. C

rust spawning world aşamasında kapanıyor

arkadaşlar merhaba kısaca sistemim şöyle windows 11 pro ghost spectre (şimdi sallayabilirsiniz ama kendi tercihim ayrıca düz windows 11 kullanırkende oyuna giremiyodum ghost spectreyi o yüzden kurdum belki girebilirim diye) rx 580 ekran kartı if 9400f işlemci 8gb ram oyun ssdm de kurulu 150 gb...
  3. C

pc oyunları için arkadaş arıyorum

Arkadaşlar merhaba 14 yaşındayım benim yaşlarımda 12 13 15 yaşlarında arkadaş arıyorum her türlü oyunu beraber oynarız sistemim yeter gta 5 lethal company forza horizon 5/4 minecraft ayrıca başka kişilerde toplayıp bi 10 12 kişilik grrup yapmayı düşünüyorum sizlerin arkadaşlarıda gelir güzel bi...
  4. C

Zula altını satacağım

merhaba arkadaşlar zula altını satmayı düşünüyorum ama hangi siteden satacağımı bilmiyorum itemsatış gibi sitelerde hep sitenin kendisi satıyor acaba hangi sitede satabilirim
  5. C

gta 5 açılmadan donup kapanıyor

beler benim bitane arkadaşım var gta 5 yükledi açılıyor sonra polis sireninden sonra Rockstar logosu gelince oyun doniyr sonra kapaniyr
  6. C

fps oyunları önerisi

merhaba bana böyle call of duty infinty war tarzı oyun mekanikleri iyi olan birazda sıkmayacak hawli hissettirecek ışıqlı mışıqlı mapleri olan fps oyunları önerir misiniz?
  7. C

Zula silah gidince + gidermi

Merhaba ben çağrı şimdi zulada fn fal pro aldım bu 3 gün sonra gidicek ben buna +1 bastım şimdi üç gün sonra silah gidince tekrar alsam +1 i gidermi kalırmı
Geri