Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

Transfermarkt Osimhen'in Kadro Değerini 75M'e Düşürdü!

Yani normal gibi düşüş. Ek olarak Uğurcan 8'den 8.5'a + Felix uduokhai 7'den 8'5'a + Çağlar 10'dan 9'a - Cengiz 14'den 10'a - Fofana 12'den 10'a - Batista Mendy 10'dan 10.5'a + Muci 13'den 12'ye - Musrati 14'den 13'e - Sallaı 15'den 14'e - İsmail yüksek 12'den 14'e + Icardi 17'den 15'e - Fred...
  2. Perfectshot06

FC25 Türk Takımlarının Teknik Direktör Tipleri Belli Oldu!(Komedi Festivali İçerir :D)

Öncelikle bütün kaynak Konsolum'a aittir. https://x.com/KonsolumX Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarının kareografileri. 4 Büyüklerin Formaları Jose Mourinho (Bence aynısı olmuş) Okan buruk (Bu kim :D?) Van Bronckhorst (Yaaaani) Şenol Güneş (Yani daha çok bilmem ne ceosu gibi) Alex...
  3. Perfectshot06

Süper Lig'in Logosu Ve Kupası Değişti!(Anketli)

Hangisi daha kötü karar veremedim. Logo için 3 dk falan ugrasmislar galiba. Kupa da çok kötü duruyor tasarımı.
  4. Perfectshot06

Euro 2024 Turnuva Ağacı Belli Oldu!

Umudum yok ama yarı finale kadar gidebiliriz.
  5. Perfectshot06

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanlığı Adaylığını Açıkladı!

Ne düşünüyorsunuz?
  6. Perfectshot06

Şampiyonlar Liginin İlk Finalisti Dortmund Oldu!

Valla hiç beklemiyordum. PSG yine başaramadı. Münih de finale kalırsa uzun zaman sonra Alman finali bizi bekliyor demektir.
  7. Perfectshot06

Süperlig Yayın İhalesi Başlıyor! Sizce Kim Kazanmalı? (Anketli)

Merhaba dostlar yeni dönem ihale süreci başlamış. İhale 2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 futbol sezonlarını içeriyor. Daha önceki yayın gelirlerini inceleyelim; Ek olarak son yılların en düşüğü galiba. Yayın gelirleri düştükçe anadolu takımları ile 4 büyükler arasındaki bütçe farkı çoğalıyor...
  8. Perfectshot06

Arda Güler Tekrar Sakatlandı!

Şu çocuğun bir el-clasico maçında mükemmel oynadığını o kadar çok görmek istiyorum ki. Bir türlü nasip olmadı.
  9. Perfectshot06

4 Büyükler Fc 24 Rating'leri!

10. Perfectshot06

VAR Kayıtları Açıklandı!

11. Perfectshot06

1 Haftalık Süperlig Paketi Ücretsiz!

Digiturk yeni platformu Tod'a özel 1 Haftalık Süperlig ve 1 Aylık Dizi/ Film paketini ücretsiz yapmış. https://www.todtv.com.tr/sinirsiz-spor/super-lig?fbclid=PAAaYV8Np5_7ZBjnFCaemfj5yd_S30ELgshjJYdZ9HH46a7TRNXvb3j0TpNQE#cards
  12. Perfectshot06

Arjantin Yarı Finalde!

Resmen kader Portekiz-Arjantin finali istiyor! Bugün Brazilya kazansa Yarı finalde Arjantin'in rakibi olacakken Hırvatlar kazanıyor ve onlar oluyor. Nispeten Arjantin için çok daha iyi rakip. Ben Arjantin zorlansa da Hırvatları yenip Finale çıkar diye düşünüyorum. Yine turnuvanın güzel oynayan...
  13. Perfectshot06

Exxen 5 Gün Ücretsiz

Yeni üye olanlara exxen 5 gün ücretsiz. Kartınızdan 1 lira para çekiyor sadece. Temsilcilerimizin Avrupa maçlarını ve bugünkü Şampiyonlar Ligi maçlarını ücretsiz izleyebilirsiniz.
  14. Perfectshot06

Temsilcilerimizin Avrupa Ligi Grupları Belli Oldu!

Uefa Avrupa Ligi B Grubu; Fenerbahçe Dinamo Kiev Aek Larnaca Rennes Uefa Avrupa Ligi H Grubu; Trabzonspor Kızılyıldız Monaco Ferencvaros Diğer Gruplar;
  15. Perfectshot06

GS Erken Seçime Gidiyor!

Mevcut yönetim ibra edilmemiş. Erken seçime gidilecek.
  16. Perfectshot06

Evinde Digitürk Spor Paketi Olan var mı?

Soru başlıkta.
Top Bottom