Arama sonuçları: *

1. phxey41

Süper kupa bilet devir eden?

Yasak mı değil mi bilmiyorum ama 3 ağustos cumartesi olacak maça bilet alıp gidemeyen veye gidemeyecek tanıdığı olan var mı?
  2. phxey41

Sağlam Kaleci Eldiveni Önerisi

900-1500Tl fiyat bandı aralığında sağlam hemen yırtılmayacak ve tutuşu iyi kaleci eldiveni arıyorum önerileti bekliyorum
  3. phxey41

Bu pozisyon sizce penaltı mı?

Tokatı yiyen kişi benim kendimde normalde lisansli kalecilik yapıyorum âma topa tokat attıktan sonra yüzüme annemden yemediğim tokatı yedim. Karşı takımın savunması kalecinin topa dokunması ve kaleci dokunulmazlığı. Bana vurduktan sonra iki savunmada boşa çıkıyor bence. Sonuç olarak...
  4. phxey41

600-700tl bandında sağlam ve rahat krampon önerisi

Hemen patlamayacak sağlam Kullanışlı ve rahat Ayağımda yara vs yapmayacak krampon arıyorum önerileriniz nelerdir
  5. phxey41

Maç günü paylaşımı nasıl yapabilirim

Takımların logoları maçın oynanacağı yer ve saat nasıl yapabilirim. 1666945731 Instagram da paylasmak icin
  6. phxey41

Maksimum 700TL krampon önerisi

Lottonun kırmızı logolu siyah bir kramponu var 700tl'ye Birde lescon sarı logolu siyah kramponu var 600tl'ye ben bunlari beğendim ama yakınım yok kullanmış olan sizce nasıldır veya bu bütçeye ne önerirsiniz 42 numara
  7. phxey41

Maksimum 650Tl krampon önerisi

Sorum başlıkta
  8. phxey41

Okullararası müsabaka yönetmeliği hakkında

Okullararası olacak turnavalar için kurallara, hangi yaş grubu hangi seviyede oynayabilir, bir takimda maksimum bulunan oyuncu sayısı vs. Bakmak istiyorum ama oyle bir yönerge bulamadım bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Kocaeli okullararası futbol turnuvası için
  9. phxey41

Kaleci eldiveni önerisi veya tercihi

Malum eldivenler absürt pahalı durumda her sey gibi profesyonel lig alt yapısı kalecisiyim 400-600 en maks ama en maks 730 tl bütçem var yapışkanı iyi olan ve dayanıklılığını olan eldiven önerisi istiyorun veya aşağıdaki eldivenler hakkında bilginiz varsa söyleyebilir misiniz...
  10. phxey41

300 Tl Bandında Futbol Topu Önerisi

300 Tl bandında futbol topu önerisi istiyorum futbolcuyum zaten topları biliyorum genel olarak ama sormak istedim nike istemiyorum dikişleri genelde dışarda oluyor ve topların dışı çok yumuşak oluyor bir şey değer değmez patlıyorlar kullandım kullanan arkadaşlarım var o yüzden adidas toplara...
  11. phxey41

Maks. 250tl Krampon önerisi

250tlye krampon olmaz falan demeyin cakma olsun sıkıntı yok idarelik alıyorum zaten kullandığınız işe yarar seni götürür dediğiniz krampon önerilerini bekliyorum
  12. phxey41

Evde spor programı nasıl yapabilirim

Yaş: 16 Boy: 175 Kilo: 63.5 Bir futbol takımında oynuyorum u16 Belediye Derincespor pazartesi çarşamba cuma gunlerim idmanim oluyor bu günlerde hafif sali persembe günleri idmanim yokken biraz saha ağır spor yapmak istiyorum Nasıl hareketleri kaç tekrar yakabilirim Idman günlerim ve idman...
  13. phxey41

Passolig öğrenci bileti alma

Kocaelispor passoligim var biletler 20tl ama öğrenciye 15tl ben bu 15tl lik bileti nasil temin edebilirim passo kartimi nasil öğrenci yapabilirim
  14. phxey41

500 Tl Bandında Kaleci Eldiveni Önerisi

Maksimum 570tl civarı kaleci eldiveni istiyorum 9-10 numara giyiyorum
  15. phxey41

Trendyol eldiven iadesi

Bir kaleci eldiveni almak istiyorum 330tl ye fakat kargo elime ulaştığında eldivenin yırtılma olasılığı ne diye açıp bakmak istiyorum eğer beklediğim kadar iyi çıkmazsa iade olur mu
  16. phxey41

Okulda futbol takımı olmaması

Simdi küçük bir sorunumdan bahsetmek istiyorum lise 2 ye gidiyorum ve bu sene okullar basladi 6 senedir lisanslı top oynuyorum Bu sene beden hocasi okul futbol takımı olmayacak dedi sebebi okulda yeterli alan olamaması imiş tabi bu bana baya koydu Tek kale ile bile idman yapip maçlara çıkabilir...
  17. phxey41

Kaleci eldiveni önerisi

250-350 TL arası kaleci eldiveni önerisi istiyorum 9 numara elim var 15 yaşındayım
  18. phxey41

300tl bandında kaleci eldiveni

Derince bld. Spor takımında u16 oyuncusuyum 300 TL bandında kaleci eldiveni arıyorum Marka takıntım yok Sadece beni uzunca idare etsin biraz kalın olsun delinmesin
  19. phxey41

Futbol icin pcr test

Cumartesi oynanacak kocaelispor maçına gitmek istiyorum ve 15 yaşında olduğum için aşı olamadım test olmam gerekiyor hastaneye devlet hastanesine gitsem maca gidicem dersem ücretsiz test olabilir miyim
  20. phxey41

Futbol topu olarak hangisini almalıyım

arkadaşlar 200-250 TL bütçem var Bu bütçe aralığında bana önerebileceğiniz kaliteli güzel toplar var mı 1. Önceliğim nike 2. Önceliğim puma Tabi sizlerde kendiniz için güzel olan topları belirtebilir siniz Halı Sahada oynayacağım
Geri