Arama sonuçları: *

1. M

Fitness icin shake nasıl yaparım

malzemeleri ezicek blender mi , mixer mi neyse bozukta başka ne ile karistirabilirim karıştırılcak malzemeler şunlar; Kaju Yulaf Fıstık ezmesi Süt Yoğurt Hurma Bal Kakao Muz
  2. M

Fitness’ta sizin başınıza bu durum geldi mi?

Geçen ön kol çalışıyorum dumbell kaldırıyorum sol kolumla daha kaldıramıyorken sağ kolum hala kaldırabiliyor bi orantısızlık var nasıl çözebilirim bu durumu
  3. M

Yulaf İle Kilo Aldıran Tarif Önerisi

Kilo alamıyorum şimdi diyeceksiniz ki öğün arttır ama arttırma gibi bir şansım yok o yüzden yulaf gibi ek yemekler yemem lazım beğendiğiniz veya önerdiğiniz tarif varsa yazarsanız çok memnun olurum
  4. M

Fitness için doğal hap önerisi

Ocean daily one kullanıyorum başka önerdiğiniz var mı bundan baska onerdiginiz var mi
  5. M

Fitness program tavsiyesi

Cuma günü başliyim dedim programa omuz göğüs triceps calistim simdi pazartesi napsam 3 gün gidiyorum haftada pazartesi-çarşamba-cuma ne önerirsiniz fikirlerinizi istiyorum
  6. M

Kollarımı bileklerimi guclendirmek istiyorum

Ekipman olarak 4 kelepçem var 1 halter 1 dambılım var 2.5 Kg’dan 4 tane var 5 kg’dan 2 tane var 7.5 kg’dan da 2 tane var 2 tane kısa takılcak demir(ismini bilmiyorum 😅)var 1 tane de uzun hali var sizden öneri istiyorum nasıl haraketler yapmalıyım kilom 54 boy 1.70
  7. M

Squat yaparken veya eğilirken bacağım kıtlıyor

Her seferinde gart gart diye kıtlıyor çok korkuyorum sizce nedeni nedir bu sesin?
  8. M

Spor kompleksine nereden katılacağım

Bizim semt'de Şehit Yalçın diye bi spor tesisi var oraya kaydolmak istiyorum fitness icin yaşım 16 ama nereden kaydolacağımı bilmiyorum bilen varsa söyleyebilir mi?
Top Bottom