Arama sonuçları: *

1. Burakbardakci

Uzun zamandır kas gelişimim durdu

1.5 yıldır ağırlık kaldırıyorum ilk 7 ay güzel bir değişim oldu son 6 aydır çok bir fark yok, beslenmeye antrenmana dikkat ediyorum ama gelişim gözlemleyemiyorum. Haftada bir bölgeyi 2 defa çalışıyorum 9+9 set toplam 18 , her set tükenişe yaklaşıyorum son 4 set tamamen tükeniş oluyor...
  2. Burakbardakci

Definasyonda antrenman nasıl olmalı

1 senedir spor yapıyorum 62 kilodan 82 kiloya ulaştım Definasyona girmek istiyorum kalori açığı yağ yakımı hakkında bilgim var Ama antrenman nasıl olmalı bilmiyorum Ağırlık azaltmadan çalışıcam Haftada bir bölgeyi 2 defa çalıştırıyorum,definasyonda kaç olmalı tekrarlar setler nasıl olacak
  3. Burakbardakci

fitness neden bu kadar az gelişiyorum

yaklaşık 6 aydır vücut geliştirme ile uğraşıyorum hiçbir zaman antrenman atlamadım beslenmeme çok dikkat ediyorum clean bulktayım kalori rakibi yapıyorum ama gelişimin yeterli olduğunu düşünmüyorum her adeleyi haftada 3 defa çalıştırıyorum pazartesi biceps göğüs abs salı kanat sırt triceps omuz...
  4. Burakbardakci

bu antrenman programı yeterli midir

pazartesi : sırt kanat triceps omuz salı: abs göğüs biceps çarşamba : sırt kanat triceps omuz perşembe : abs göğüs biceps cuma: sırt kanat triceps omuz cumartesi : abs göğüs biceps her bölge haftada toplam 30 set oluyor tükenişe kadar son 1 aydır gözle gelişme göremiyorum sizce...
  5. Burakbardakci

split program önerisi

ağırlıklı olarak kol göğüs omuz olacak şekilde split programı uygulamak istiyorum ama ne yapsam bi gün dinlenme az oluyor 2 gün üst üste çalışsam sorun olmaz herhalde haftada her bölgeyi 3 gün çalışıyorum 30-35 set toplamda bu şekil bi program oluşturdum uygun mudur pazartesi: göğüs triceps abs...
  6. Burakbardakci

fullbody yerine split geçmeli miyim

2 aydır fullbody yapıyorum düzenli olarak off günleri abs çalışıyorum baya kütle koydum ayıptır söylemesi splite hemen geçmeli miyim öyle diyor herkes ilk başta birkaç ay fullbody yap sonra direkt splite geç diye ben de buraya danışmak istedim splite geçmeli miyim
  7. Burakbardakci

2 ayda 3 cm biceps artışı

yeni başladım bodybuildinge kreatin ve bcaa kullanıyorum 2 ay boyunca gelişimi takip ettim 3 cm arttı biceps sizce az mıdır kreatin su tutuyor sanırım o yüzden az artmış gibi geldi yağ oranı yükselmedi aynı kaldı kalori takibi yapıyorum %8 ölçüyü kol serbestken aldım soğuk haliyle
  8. Burakbardakci

bu antrenman sistemi yeterli midir

haftada 3 gün fullbody toplam göğüs 27 set omuz 30 set biceps 24 set triceps 24 set sırt 15 set genelde barfiks çekiyorum onu saymadan 15 set oluyor hafta bitiminde biceps ve triceps super set şeklinde
  9. Burakbardakci

1 ayda ne kadar kas kütlesi kazanılır

spora yeni başladım bulktayım 4 kg aldım şimdiden düzenli ve sıkı antrenmanla ne kadar kas kütlesi koyulur 1 ayda supplement olarak kreatin ve bcaa kullanıyorum
  10. Burakbardakci

hızlı büyüme için split mi fullbody mi

büyüyüp estetik olmak için split daha mı iyidir haftada 6 gün
  11. Burakbardakci

6 ay bulk veya 1.5 yıl bulk hangisini önerirsiniz

güncel fizik bu şekilde eğer buna fizik denirse kreatin ve bcaa kullanmaya başladım bugün 60 kilodan 75 olup 1 şubatta definasyona girip 66-67 kg düşüp sonra tekrar bulka mı girmeliyim yoksa 1.5 yıl bulk yapıp sonra define mi olmalıyım not: evde çalışıyorum ama bütün malzemelerim mevcut bir...
  12. Burakbardakci

bulk ne kadar sürmeli

spora yeni başladım birkaç ay önce 60 kilodan kaça çıkmalıyım bulk döneminde ve kaç ay sürmelidir
  13. Burakbardakci

günlük ne kadar bcaa almalıyım

60 kilo bi zarganayım kreatinle beraber kullanacağım bazı yerler 15 gram bcaa diyor bazıları 5 gram alsan yeterlidir diyor anlamadım ne kadar almalıyım kreatin ilk hafta yükleme haftası günde 15 gram sonra 3 gram alıyorum
  14. Burakbardakci

kreatin ve bcaa ne zaman kullanılmalı

ikisinden da aldım kargoda idmandan önce ikisini mi kullanmalıyım birini antrenmandan önce diğerini sonra mı kullanayım hangisi daha iyi olur 1656712282 bcaa bundan aldım...
  15. Burakbardakci

kilo aldıran fitness programı

spor salonları çok pahalı olduğundan evde çalışıyorum barfiks demiri dambıl seti halter seti göğüs yayı elimde var yaş 17 kilo 60 boy 175 yağ oranı %6 bana uygun bir spor programı var mıdır şimdiden teşekkür ederim
  16. Burakbardakci

her gün karın çalışmak zararlı mıdır

1.5 - 2 aydır her gün karın kası çalışıyorum aralıksız, etkisi baya fazla gözle görülür şekilde ama haftada en fazla 2-3 sefer çalışmak gerekir diye duydum doğru mudur? her gün çalışınca kas erimesi olurmuş gerekli kaloriyi proteini alıyorum ondan erime olmadı sanırım zarganayım bu arada
Top Bottom