Arama sonuçları: *

1. shiedabro

HYDROPRIME™ alınır mı?

https://proteinocean.com/hydroprime indirim kodumla 150 lira civarı bişeye denk geliyo alınır mı pre workout ile birlikte tüketicem ürün söylendiğine göre pump etkisinde baya fayda sağlıyormuş aranızda daha önce kullanan oldu mu
  2. shiedabro

Spor esnansında su içmek

Beyler gymde spor yaparken su içmek mi daha yararlı yoksa spor sonrası mı ben her hareket sonrası en kötü 1 yudum içiyorum doğru mu yapıyorum
  3. shiedabro

600₺ pre workout önerisi?

tavsiyelerinizi bekliyorum
  4. shiedabro

GYM Bu nasıl program sizce?

Her hareketin hakkını veririm yeni salonda ki hocamdan tavsiye istedim böyle bir program yazdı eksiği var mı yanlışı var mı sizce
  5. shiedabro

gym brolar bi bakabilir mi

arkadaslar simdi yarın bulkdan cıkacam baya gelistim diyebilirim basta 7.5kg dambıl zor yapardım 20kg yapıyorum bench pressim 20den 70e cıktı yani vücudumdada gözle görülür değişiklikler oldu fakat çok yağlanma oldu ben dirty bulk yaptım yarından itibaren definasyon yapmayı düşünüyorum hafta...
  6. shiedabro

Fitnessla alakalı sorum var

Arkadaşlar 1 yıldır düzenli spor yapıyorum boy 193 şu an kilo 96 2 ay önce 86'ydım bulk yapıyorum fakat benim bulk yapma biraz garip yani ne varsa yiyorum abur cubur olur proteinli yemek olur kreatin kullanıyorum güç artışı ciddi manada 2 ayda oldu mesela 1 yıllık spor hayatımda son 3 ayda...
  7. shiedabro

Pre Workout kötü hissettirdi

Arkadaşlar bigjoy predator hardline nox ve proteinoceandan pre workout kullanmış biri olarak bu konuyu açıyorum bu bahsettiğim pre workoutları kullandım hiçbir sorun yaşamadım hatta bazen 1.5 ölçek içtiğim oluyordu fakat bugün kargodan gelen pre workoutu denedim adı Xpro Nutrition Noxpro...
  8. shiedabro

ZMA Nasıl Kullanılır?

Arkadaşlar arkada günde 3 porsiyon yazıyor sitesinde 1 kafam karıştı 3 porsiyon sanırsam bu ürün günde hangi saatlerde kullanmam lazım aç karna olduğunu biliyorum sabah öğlen akşam tarzı mı yoksa 3 porsiyon anlık olarak mı yutmam lazım
  9. shiedabro

Bu içecek zararlı mı?

Yulaf Süt Bal Ceviz dörtlüsünü günde 1 defa spordan önce içiyorum canım şekerli bir şey çekince bundan içiyorum bir zararı olmaz değil mi?
  10. shiedabro

Tavsiye Suplement Ve Vitamin İstiyorum

Arkadaşlar suplementler için 3k bütçem var proteinocean diye bir site var bu sitedeki kullanıcılar memnun sporcular önerdi fiyat kısmında gayet makul ben 10 aydır spor yapan birisiyim suplement ve vitaminler ile gelişimimi arttırmak istiyorum sizden tavsiye istiyorum ne gibi suplement...
  11. shiedabro

Bu program sizce nasıl

https://fitnessaktif.com/6-ayda-fit-vucut-programi/orta-seviye-fitness-programi/
  12. shiedabro

Spor için tavsiye istiyorum

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır spora gidiyorum ve şöyle bir program kullanıyorum sizden yorum istiyorum program hakkında ve tavsiyenizi istiyorum daha hızlı nasıl gelişirim nasıl beslenmem gerekir spordan önce preworkout kullanıyorum bunun bir sıkıntısı olmaz değil mi...
  13. shiedabro

Ağrılarla nasıl baş edebilirim?

Arkadaşlar 3 haftadır spora gitmiyordum son 3 gün içerisinde tekrardan gitmeye başladım doğal olara hamlaşmışım fakat her yerim şu an o kadar ağrıyor ki bu ağrıya ne iyi gelir bugün bacak günümdü bırakın gitmeyi yürürken bile ağrıyor her tarafım nasıl geçer bu ağrılar yada hafifler tavsiyeniz var mı
  14. shiedabro

Pre Workout Suda Beklerse bir şey Olur mu?

Arkadaşlar pre workout aldım 300 ml 1 şişe suda 1 ölçek karıştırıp spora yakın olduğumda yaklasık 1 saat sonra içsem bir şey olur mu?
Top Bottom