Arama sonuçları: *

1. MattJohn

Yanlış mı tıraş oluyorum?

Merhaba arkadaşlar, yıllardır permatik ile tıraş oluyorum ve tıraş olurken özellikle çenenin altındaki kısımlar kanıyor. Ben yanlış mı tıraş oluyorum acaba yoksa permatikle mi alakalı? O kadar gür sakallarım da yok aslında, yani ormana baltayla girme durumu fln da olmuyor ama sürekli kanıyor ve...
  2. MattJohn

Sıcak çay ve kahveyi içemeyenler, alternatif çözümleriniz neler?

Arkadaşlar sorun başlıkta belirttiğim gibi. Sıcak bir şeyler içemiyorum, içtikten sonra dilim yanıyor hemen ve günlerce acıyor. Bir ortamda herkes çay ya da kahve içiyor mesela, ben ya soğuyana kadar bekliyorum ya da çok soğumadan içiyorum bu sefer de dilim yanıyor dediğim gibi. Bazılarının ağzı...
  3. MattJohn

Sigma Male Olmak İçin Soğuk Duş Almak?

Hocalarım bu soğuk duş muhabbetinin harbiden faydası var mı? Deneyip faydasını gören oldu mu yoksa boşuna eziyet mi çekiyor bu millet? Hava soğuk bir de hasta olmayalım bedavaya :) Trend oldu ya şimdi nereye girsek sigma male videoları çıkıyor, birinci kural da sabah 4'te soğuk duş almak :) Siz...
  4. MattJohn

Optik Gözlük Tavsiyelerinizi Bekliyorum Dostlar

Merhaba arkadaşlar. Yeni bir gözlük çerçevesi almaya karar verdim. Gidip optiklerde baya gözlük denedim ve hangi tarz almak istediğime karar verdim. Aşağıya görselini ekledim. Bu Ray-Ban olduğu için 1600 lira fln, buna benzer daha ucuz bir model bulma imkanım var mı acaba? Tavsiyelerinizi...
  5. MattJohn

Atasun Optik Güneş Gözlükleri Hakkında

Arkadaşlar dün güneş gözlüğü bakmak için Atasun optiğe gittim. Çerçeveler 400-500 lira civarıydı. Bazıları aşırı basitti, Trendyol'dan 40 liraya gözlük aldım onunla aynıydı yani. Numaralı gözlük kullandığım için camını ona özel yaptırmam lazım. Sizce çerçeveyi kendim alsam camı da Atasun optikte...
  6. MattJohn

Milattan Önce Kullanılan Saç Sabitleyiciler?

Arkadaşlar eskiden hep böyle krem gibi saç sabitleyiciler kullanıldığını görüyordum. Şimdi gördüğüm kadarıyla sprey kullanılıyor. Özellikle şu turuncu olanı (markası Morfose sanırım) her yerde görüyorum. Sizce bu saç sabitleyicilerin saça zararı olur mu? Olursa ne kadar olur? Bu eskiden...
  7. MattJohn

Optik Gözlük ve Güneş Gözlüğü Bir Arada?

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Gözlük çerçevemi uzun süredir kullanıyorum, bu yüzden artık değiştirmek istiyorum. Aynı zamanda güneş gözlüğüm olmadığı için onu da almak istiyorum. Biraz araştırma yapınca iki işi de yapabilen gözlük çeşitlerini gördüm. Sizce bunları almak mantıklı mı...
  8. MattJohn

Çocuk Diş Fırçası Kullanıyorum

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Evet başlıkta da bahsettiğim gibi çocuk diş fırçası kullanmaya başladım. Bugüne kadar birsürü diş fırçası denedim ama hepsi diş etlerimi kanatıyor. En son çocuk diş fırçası aldım işte yine aynı, çok az fayda etti. Diş fırçalamadan soğudum resmen. Fırçalamak...
  9. MattJohn

Yüz İçin Hangisi Daha İyi?

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Ellerim yara oluyordu soğuktan, Arko Nem kullandım baya fayda etti. Dudağım da çatladığı için ona da Hametan kullanıyorum, güzel tavsiye ederim. Yüzüm de baya kurumaya başladı bugünlerde, yüzü nemlendirmek için hangisi daha iyi olur sizce. Arko Nem mi Hametan...
  10. MattJohn

Dudak Yeme Sorunu Çözümü

Arkadaşlar sorun başlıkta belirttiğim gibi. Aynı tırnak yemek gibi bir şey. Bu sorunu yaşayan, çözüm bulmuş olan var mı? En fazla 1 hafta dayanıyorum sonra yine başlıyorum fark etmeden. Yıllardır böyle. Çözmek istiyorum. Dermatoloğa fln mı gitmem lazım?
  11. MattJohn

SAÇ UZATANLARA TAVSİYE

Arkadaşlar merhaba, herkese iyi forumlar. Yaklaşık 2 sene önce saçlarımı uzatmıştım, bağlanabiliyordu. Ondan sonra 2 yıl kısa saçla gezdim hep, şimdi yine uzatmaya başladım. Saçımı uzatmıştım ancak bilinçsizdim yani hiç özel bir bakım fln yapmıyordum, sadece şampuan ile yıkıyordum. Şimdi...
Top Bottom