Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Muhabbet kuşu uçamıyor

Bu kuşu eve getirdiğim ilk gün buraya konu açmıştım dolmuşla getirebilirmiyim diye.Şimdi ise beni çok üzen durumu hakkında yardımınızı istiyorum.Geçenlerde küçük kardeşim nasıl olduysa sakatlamış hayvanı kendisini de ben sakatlayacağım az kaldı. sağ kanadı düşük ve sık sık titretiyor.Ara sıra...
  2. Sirius Blackw

Köpek parmağıma kafa attı

Daha 20 dakika önce eve girerken bizim jack russeli seveyim dedim öyle bi atladı ki üstüme kafasının üstü parmağımın ortasına çarptı sertti baya.Acil bir şey olduğunu düşünmediğim için doktora gitmedim ama hala sızlıyor. sadece sızlama mıdır sizce geçer mi kemikğime falan bir şey olmuş olabilir mi?
  3. Sirius Blackw

Uyușturucu sorunu hakkında...

Gün geçtikçe artıyor ülkemizdeki bu sorun bilmem farkında mısınız dostlar.Daha bugün kötü bir olaya șahit oldum.12 yașındaki bir çocuk bahçemizde kullandıktan sonra köpeğimize musallat olup bizden para istedi kovalıyınca kaçtı.Bu illetin kaç yașa kadar düștüğünü görün.Merak ettiğim emniyetin bu...
  4. Sirius Blackw

Çocuk için uyku düzeni

14 yașında bir kardeșim var Lgs'ye girecek ve bu 2. Dönem çok kritik.Varıyla yoğuyla soru çözmesi lazım.Uykusundan ve zevki bazı aktivitilerinden kısıp çözebileceği max soru sayısına ulașması lazım.Uykusundan azaltırkenden de sağlığıyla oynamak istemiyorum.Sağlığını ve performansını...
  5. Sirius Blackw

Șizofreni olabilir miyim?

Beyler konu gerçekten troll değil.Yarın hastaneye gideceğim son 1 saattir buhrandayım resmen.Hesap kitap ișim var masaya oturacağım kafamda müzik çalıyor metal tarzı çok șiddetli çalıyor durduramıyorum masadan kalktım telefonumu açtım müzik spotifyde açık kapatıyorum müziği sonra odada boș boș...
  6. Sirius Blackw

Boșalamıyorum yardım

Beyler öncelikle konu ciddidir gülücük atacak ergenler defolsun.3 haftadır ilișkiye girmedim ve bir sebepten dolayı mastürbasyon yapamıyorum.Testislerim ciddi ağrımaya bașladı ve bu ișlerimi aksatmama neden oluyor.Ne yapmalıyım? @r4NG3r komik olan nedir bana bunu idrak eder misin?
  7. Sirius Blackw

Sütlü Nescafe dıșarıda bozulur mu?

Beyler annem evde kafein diyeti bașlattı ben de 1 litrelik bir șișeye sütlü nescafe yapıp dolabıma sakladım.Acaba bunu ne kadar sürede tüketmeliyim?Normal süt bozuluyor da nescafe bozulur mu?
  8. Sirius Blackw

Su yüzünden zehirlendim

Beyler dün 1 bardak çeșmeden su içmiștim bugün kusarak uyandım ishal de var.Doktor su kesiği olduğunu ve hazır su tüketmemi söyledi.Balıkesirde yașıyorum siz de dikkat edin.
Top Bottom