Arama sonuçları: *

1. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

GYM Programınızı yazar mısınız?

Kendime yeni bir liste oluşturuyorum biraz spor geçmişim var sizler her bölge için kaç hareket yapıyor sunuz ve hareketlerin isimlerini yazar mısınız?
  2. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

PROTEİN TOZU kullanmaya başladım! Nasıl Kullanıyorsunuz? Tavsiyeleriniz varmı?

konuma kimse cevap vermediği için burayada açıyorum kusura baklmayın şimdi içmen lazım :) PROTEİN TOZU kullanmaya başladım! Nasıl Kullanıyorsunuz? Tavsiyeleriniz varmı?
  3. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Yüzünüze bakım yapıyor musunuz ? Hangi yüz bakım ürünlerini kullanıyorsunuz ?

erkeklerin kullanması gereken ürünler varmı cild bakımı yapmak istiyorum
  4. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Vücud Geliştirme Yapan Arkadaşlar Bakabiliri mi?

1 ay önce spora eğitmen ile 95 kilo olarak başladım , günlük 1600-1800 kalori ile 88 kiloya düştüm . bu şüreçte yağ yakımı yaptım , yağ oranını 25 ten 20 ye ve metobolizma yaşını 35 ten 27 ye düşürdüm eğitmen artık parçalı çalışıp kas kütlesini artırmaya çalışacağız dedi . protein odaklı yemem...
  5. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

myfitnesspal verilerini nasıl sıfırlayabilirim

ilk ay yağ yakma üzerine hedef koymuştum şimdi kas kazanımı için kalori arttıracağım ama verileri bir türlü sıfırlayamadım bu nasıl yapılıyor :)
  6. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

sinek kaydı Traş için Makine önerisi

sinek kaydı Traş için Makine önerisi berber braun markasını önerdi sizin sizin öneriniz varmı bütçe 2000 tl
  7. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Ürünleri ?

Nerdeyse Her Erkeğin Kullanbileceği Yüz Bakım Ve Kişisel Bakım Ürünleri ?
  8. 𝐿 𝐸 𝐺-𝑂 𝐿 𝐴 𝑆

Spor yapan ve Yemek kalorileri hakkında bilgisi olan arkadaşlar bakabilir mi :)

dostlar yağ oranım %22-23 , kas oranı 68.8 civarı . haftanın 2 günü kardiyo ile yağ yakımı 3 günü kas kazanımı çalışıyorum . hoca ile birlikte . fityemek.com da kalori ihtiyacı panelinde 2900 kalori almam gerektiği yazıyordu . tabi bunlar tam net sayılar değil aşağı yukaru bir sonuç veriyor ...
Top Bottom