Arama sonuçları: *

1. loewry

Omuzum sakatlanmışmıdır?

Arkadaşlar yaklaşık 10 gün önce sırt göğüs günümdü herzamanki gibi ısınıp aynı ağırlıklarla antrenmanımı yapıyordum. Sol omzumun ağrımaya başladığını farkettim itişlerde dipste falan sol omzumum özellikle ön kısmı ağrıyordu bırakayım dedim göğüs yapmadan bıraktım. Sanırım sırt yaparken...
  2. loewry

Omuzumu sakatlamış olabilirmiyim

1 haftadır hareket ettirirken ve ağırlık çalışırken sol omzumda ağrı oluyor. Durduk yere bir ağrı yok. Ama örneğin row yapıyorum manyak acıyor veya göğüs press yaparken ağrıyor. 3 gün dinlendim geri başladım idmana lattpulldown yaptığımda başlamıştı ağrı. Özellikle arka omuzum çok ağrıyor set...
  3. loewry

Orta kulak enfeksiyonu

Yaklaşık 1 aydır mastoid kemiğimde yani kulak arkası kemikte sert bir şişlik var bir nohut tanesi kadar. Araştırdım orta kulak enfeksiyonu ile bağlantılıymış. Zaten sağlam bir hasta olmuştum ondan sonra oldu. Mastoidit denilen bir hastalık sanırım. Evde ortakulak enfeksiyonu antiybiyotiği var...
  4. loewry

Zonklayan diş ağrısı çözüm?

Merhaba 2 ay önce çürüyen ön dişime dolgu yaptırdım. Son 2 gündür aralıklarla dişime ağrı zonklama oluyor. Aniden geçiyor, bazen geri başlıyor. Geceleri yatarken özellikle kalp atıyor gibi dişimde nabız atarcasına bir zonklama oluyor. Antibiyotik faydası olur mu? Ağrı alt diş etlerimede vurmaya...
  5. loewry

Böbreklerin sağlığı nasıl anlaşılır

bayadır kreatine ara vermeden kullanıyorum. Doğru dozda tabi. En son 7 ay önce kan testi verdim. her şey baya iyiydi. Muhtemelen hala bir sıkıntı yoktur. Konu açma sebebim kan testi vermeden böbreklerin düzgün çalışıp çalışmadığını anlayabilirmiyiz. Kan testi vermeye üşeniyorum açıkçası
Geri