Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

Karın kası programı önerisi

merhaba şuan aktif olarak spor ve diyet yapıyorum yağ oranımı düşürmeye çalışıyorum bu sürecte de karın bölgemi yağ oranı düştüğünde daha belirgin olması için karın kası antrenmanı yapmak istiyorum aranızda kullanan ve tavsiye ettiğiniz karın programı önerisi olan var mı iyi iyi akşamlar
  2. xSparkua.

Creatin önerir misiniz

1-2k arası creatin önerir misiniz bu ürünü kullanıyordum https://www.kingsize.com.tr/urunler/kingsize-nutrition-creatine-powder-1000-gr/ gene aynısını mı alayım daha iyi önerebileceğiniz var mı
  3. xSparkua.

Yağ oranımı düşürmek için tavsiye yapar mısınız

yağ oranımı olabildiğince düşürmek istiyorum youtube dan biraz araştırdım ama burda da deneyimli insanlardan tavsiye almak güzel olur
  4. xSparkua.

Kedim diğer erkek kediyle çiftlesmeye calısıyor sanırım

evde 2 yaşında bir kedim var eve baska bir erkek kedi geldi yaklaşık 5-6 aylık 2 yaşında olan ensesinden tutup kerkinmeye calısıyor baska bir odaya koydugum zamanda deli gibi bagırıyor ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
  5. xSparkua.

Protein tozu önerir misiniz

günlük yeteri kadar protein alamıyorum 800-1200tl civarına 1kg protein tozu önerir misiniz
  6. xSparkua.

Protein tozu önerir misiniz

800-1200tl arasına protein tozu önerir misiniz aktif olarak kreatin kullanıyorum sadece günlük protein alımım yeterli olmadığı için ekstra olarak almak istiyorum tavsiyeniz var mı
  7. xSparkua.

Kreatin sivilce yapar mı ?

Sorduğum sorunun çok saçma oldugunu biliyorum normal şartlarda yapmaz fakat yaklasık 3 aydır kingsize kreatin kullanıyorum ve hiç bir sıkıntı yoktu hayatımda hiç bir değişiklik yapmadım sırtımda cok fazla sivilce ve kızarıklık cıkmaya basladı iltihaplı değil acaba yan etkisi ve ya içindeki bir...
  8. xSparkua.

Açlıktan Değil sıkıntıdan yemek yiyorum

Ortaokulda kiloluydum ve o zaman aç kalarak baya bir kilo vermiştim 20 kilo kadar fakat su aralar spor yapıyorum ve sadece günde 1 öğün yemek istiyorum yağ oranım fazla düşmüyor hatay da oturdugum icin okulum yok arkadaslarım dısarı cıkmıyor bende sürekli evdeyim ve aclıktan değil sürekli...
  9. xSparkua.

Pre Workout önerir misiniz ?

spor için pre workout önerirseniz sevinirim yüksek kafein oranlı kahve de olur
  10. xSparkua.

Jawline kullanılır mı ? alınmalı mı

jawline almak istiyorum internette Sercan Bintepe nin videosunu izledikten sonra 2 günde 1 kullanmak icin almak istiyorum kullananlar sağlıklı mı ve işe yarıyorlar mı bir de alabileceğim güzel kaliteli bir link gönderebilir misiniz internette bulduklarım trendyolda v.b çok dandik malzeme demisler
  11. xSparkua.

Kreatin önerir misiniz

Kreatin önerebilirseniz sevirinim bütcem 600 arası olursa iyi olur Hardline creatine düşünüyorum
  12. xSparkua.

Protein tozu önerisi

700tl civarına önerir misiniz icinde bcaa vb olursa daha iyi olur önerileriniz bekliyorum @123kral14 @bypsiko
  13. xSparkua.

Ağırlık seti öneir misiniz ?

https://www.trendyol.com/moccastyle/moccadiamond-55-kg-halter-seti-dambil-seti-agirlik-ve-vucut-gelistirme-50-kg-plaka-agirligi-p-123983024 gecen bir arkadas önermişti forumdan bunu öneriniz var mı bütçem 400tl civari
  14. xSparkua.

Protein tozu ve ya Kreatin önerir misiniz ?

bütce 800 civarı daha ucuzda olur önerirseniz sevinirim
  15. xSparkua.

Kedim sürekli oturuyor ?

Önceden yaptığında şakasını yapıp geçiyordum fakat malesef yeni öğrendim bu kedi türün de ileride eklem ağırıları oluyormuş sanırım bu durumda veterinere götürmeli miyim ? (Scottish Fold)
Geri