Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

Güncel Gainer önerisi/tavsiyesi

Dostlar merhaba bütçe 1000 Tl ile kısıtlı diyebilirim. + 100 -100 oynayabilir. Tat olarak kötü olmayan gainer tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. SemihÖzdoğdu

18 Yaşından küçükler kendi başına muayene olabilir mi ?

Dostlar çocuk diş hekimliğinde muayene olmam lazım. Kendi başıma gitsem muayene olabilir miyim ? Deneyimli, biligli arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim. Orda muayene olduktan sonra çene radyolojisinden randevu almam gerekiyor. Oraya da velisiz gidebilir miyim ?
  3. SemihÖzdoğdu

Sipraktin Kullanarak Kilo Almak İsteyenler

Merhaba dostlar,size bu ilaç hakkında ufak da olsa bilgiler vermek istiyorum.Benim gibi yemek yemeği hiç istemeyen sadece beğendiğini yiyenler varsa okursa belki yararlı olur. 16 yaşında 45 kilo biriydim bundan 1 1.5 hafta öncesine kadar.Ne yaparsam yapayım 45.40 45.60 ları geçemiyordum...
  4. SemihÖzdoğdu

Sipraktin Günde Kaç Kere Nasıl İçilmeli ?

Arkadaşlar bu ilac hakkında internette nasıl içileceği bilgi var ama tam anlayamadım. Sabah ve Akşam almak istiyorum ilacı.Sabah içinden çıkan kaşıkla kaç kere içmeliyim ?
  5. SemihÖzdoğdu

Sipraktin Kullanmayı Düşünüyorum

Arkadaşlar iştah açıcı olduğu için kilo aldırdığı yönünde bir çok yorum okudum.Bende de malum kilo sorunu var. Aramızda bu ilacı kullananlar varmı acaba ? Etkisi olur mu olmaz mı ? 30 tl gibi bir fiyatı var sgk karşılaşmadan, değer diye düşünüyorum.
  6. SemihÖzdoğdu

Miyop Gözlük Çerçevesi Seçerken Neye Dikkat Etmeliyim ?

Arkadaşlar internetten yuvarlak bir çerçeve almak istiyorum.Miyopum ve bu çerçeveyi alıyorken neye dikkat etmem lazım ? Yani bu camın içeri girip çıkarken zorlanıp kırılmaması için herhalde özel bir malzemeyle yapılıyor. Nasıl bir gözlük almalıyım ?
  7. SemihÖzdoğdu

Gözlük çerçeve parasını devlet karşılıyor mu ?

Arkadaşlar yaklaşık 3 yıl önce gözlük almıştım.Çerçevesi özel olsun diyip 70 tl falan daha vermiştik toplam 180 tl tutmuştu.6 ay önce falan da camını yenilettik. Şimdi gözlüğü kaybettim ve tekrar almak istiyorum ( zaten değiştiricektim ) Yuvarlak çerçeveli bi gözlük beğendim camını falan da...
  8. SemihÖzdoğdu

Hastayken oruç tutmamak günahmi ?

arkadaşlar 16 yaşındayım Allah'a şükür şimdiye kadar oruçlarını tuttum.Sorumuza gelecek olursak bugun öğleden sonra bademciğimin şiştiğini farkettim.Bağışıklılığım baya düşük çok kolay hasta oluyorum.Ondan sonra ateş ve halsizlik bastı şuan ateşimi ölçtüm ve 38.9 ve çok fazla halsizim.Oruç...
Top Bottom