SemihÖzdoğdu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 700
Dostlar merhaba bütçe 1000 Tl ile kısıtlı diyebilirim. + 100 -100 oynayabilir. Tat olarak kötü olmayan gainer tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kesinlikle katılıyorum bende var bir ölçek kullandım daha kullanmadım duruyor öyle cidden para tuzağı onun yerine protein tozu ve keratin alacaksın tamamgainer para tuzağı alma
Hocam amaca yönelik değişiyor yaKesinlikle katılıyorum bende var bir ölçek kullandım daha kullanmadım duruyor öyle cidden para tuzağı onun yerine protein tozu ve keratin alacaksın tamam
Kilo alma amacım. Dediklerinizle çok bir şey yapamam açıkcası.Kesinlikle katılıyorum bende var bir ölçek kullandım daha kullanmadım duruyor öyle cidden para tuzağı onun yerine protein tozu ve keratin alacaksın tamam
Yok valla ya cidden bır işe yaramıyor kilo almak için almıştım zaten midem bulandı sürekli kilo da aldırmıyor boş bir şey benceHocam amaca yönelik değişiyor ya
Valla ben bir süre kullandım çok hızlı zamanda aldırdı gerçekten aroma olarakta çikolata harici kötü oluyor bide suyla içerseniz de cidden iğrenç oluyor süt şart.Ama dediğiniz gibi iş beslenme düzeninde bitiyor bunu ömürboyu kullanıcak halimiz yok belli bi yerden sonra bırakıp gene yeme düzeni eskisi gibi kötü olursa aldığın kiloyu geri veriyorsun maalesef.Yok valla ya cidden bır işe yaramıyor kilo almak için almıştım zaten midem bulandı sürekli kilo da aldırmıyor boş bir şey bence
Nasıl kullandığın önemli bromKesinlikle katılıyorum bende var bir ölçek kullandım daha kullanmadım duruyor öyle cidden para tuzağı onun yerine protein tozu ve keratin alacaksın tamam
Antrenman yoksa bu direk yağ olarak depo oluyor o da kötü evet düzenli egzersiz şartValla ben bir süre kullandım çok hızlı zamanda aldırdı gerçekten aroma olarakta çikolata harici kötü oluyor bide suyla içerseniz de cidden iğrenç oluyor süt şart.Ama dediğiniz gibi iş beslenme düzeninde bitiyor bunu ömürboyu kullanıcak halimiz yok belli bi yerden sonra bırakıp gene yeme düzeni eskisi gibi kötü olursa aldığın kiloyu geri veriyorsun maalesef.
Nasıl kullanicaz bro takviye olarak alıyoruz yemek niyetine değil tabii ki öğünlerin yetmediği yerde alıyoruz ama hiç beğenmedim yaNasıl kullandığın önemli brom
sakalımız yok ki hocam sizin gibi baby face takılıyoruz sözümüzü dinleyen yokKesinlikle katılıyorum bende var bir ölçek kullandım daha kullanmadım duruyor öyle cidden para tuzağı onun yerine protein tozu ve keratin alacaksın tamam
Var mı bir öneriniz hocam ?Valla ben bir süre kullandım çok hızlı zamanda aldırdı gerçekten aroma olarakta çikolata harici kötü oluyor bide suyla içerseniz de cidden iğrenç oluyor süt şart.Ama dediğiniz gibi iş beslenme düzeninde bitiyor bunu ömürboyu kullanıcak halimiz yok belli bi yerden sonra bırakıp gene yeme düzeni eskisi gibi kötü olursa aldığın kiloyu geri veriyorsun maalesef.