Neler Yeni

Güncel Gainer önerisi/tavsiyesi

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Var mı bir öneriniz hocam ?
Ben bunu kullanmıştım zaten optimum gibi pahalı bir şey almiyacaksanız.Hardline ve bigjoy önerilir.Hiq de eminim iyidir ama tecrübe etmediğim için ben bildiğimi yazayım size.
Şaşe şaşe olduğu için daha hijyenik olan hali bu ve taşımasıda kolay 5kg lik kutu içindeki hali daha ucuzdur ama bu daha kullanışlı site güvenilir yanında hediye shaker falanda veriyorlar kupa bardak falan.Diğer gainerlardan farklı olarak extraları vardı bunun içeriğine bir bakın derim kafein hatta 1000mg kreatinde var içerisinde(kreatin suplementi kullananlar 5000mg alır tek seferde genelde).Kısacası ben memnundum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kuzen git makarna pirinç al güven bana kendin tecrübe etmek istiyorsun anlıyorum fakat gerçekten işe yaramaz
Hocam haklısınız yemeklerden kilo almak çok daha faydalı ancak gainerların olayı zaten yiyemeyenler için.İştah citten çok garip olay 400kg insanlar var kilo veremeyen 40kg insanlar var kilo alamayan.Ye diyince yenmiyor yemek çokta kolay olay değil.Gainerda extradan 800-1000 kalori veriyor fazladan.Kısa vadede iş yapar tabi uzun vadede kullanan kişinin yavaş yavaş beslenme düzenini oturtup bırkaması en doğru olanı olucaktır diye düşünüyorum.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Semih
kuzen git makarna pirinç al güven bana kendin tecrübe etmek istiyorsun anlıyorum fakat gerçekten işe yaramaz
Hocam bir tarafımdan iş çıkarmak için almıyorum gaineri. Kilo almak için
günlük kalori ihtiyacım 3100 çıkıyor, ben günlük ortalama 3500 3600 kalori almama rağmen kiloya dair ortada bir şey yok. Takviye olarak ortalama 1000 kalori verse ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum.

Günlük yediğim makarna, pirinç unu ve diğer yemeklerin haddi hesabı yok.

Ben bunu kullanmıştım zaten optimum gibi pahalı bir şey almiyacaksanız.Hardline ve bigjoy önerilir.Hiq de eminim iyidir ama tecrübe etmediğim için ben bildiğimi yazayım size.
Şaşe şaşe olduğu için daha hijyenik olan hali bu ve taşımasıda kolay 5kg lik kutu içindeki hali daha ucuzdur ama bu daha kullanışlı site güvenilir yanında hediye shaker falanda veriyorlar kupa bardak falan.Diğer gainerlardan farklı olarak extraları vardı bunun içeriğine bir bakın derim kafein hatta 1000mg kreatinde var içerisinde(kreatin suplementi kullananlar 5000mg alır tek seferde genelde).Kısacası ben memnundum.
Teşekkürler aklımda bigjoy'un dediğiniz 5 kiloluk kutusu vardı, bunu da değerlendireceğim. Bunun haricinde bildiğiniz bir öneri var mıdır ?

123kral14

80+ Silver
günlük kalori ihtiyacım 3100 çıkıyor, ben günlük ortalama 3500 3600 kalori almama rağmen kiloya dair ortada bir şey yok. Takviye olarak ortalama 1000 kalori verse ihtiyacımı karşılar diye düşünüyorum.

Teşekkürler aklımda bigjoy'un dediğiniz 5 kiloluk kutusu vardı, bunu da değerlendireceğim. Bunun haricinde bildiğiniz bir öneri var mıdır ?
tamamdır yazın kiloluk dondurma al eritip iç

ciddi diyorum kuzen

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

Başka kullandığım yok hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,428
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw
Top Bottom