Arama sonuçları: *

1. leroxy

Ekrana baktığımda gözümü başka şeye odaklayamıyorum.

Son birkaç gündür sanki gözümdeki o focus değişmiş gibi telefon vs. kullanırken gözümü istemsizce tamamen telefona odaklıyorum bu olay laptopta da oluyor ve içimde garip bir his oluşuyor. Dün gece rüyamda göz doktoruna gittiğimi ve 1.9 değerli bir şey olduğunu hatırladım artık miyop mu astigmat...
  2. leroxy

COVID konusunda yerimde sayıyorum.

Selam, Pazar günü annemden kaptığım covid hala etkisini gösteriyor. Son 4 gündür Boğazım aşırı kuru şekilde uyanıyorum. Çaydır adaçayıdır bir şekilde boğazımı yumuşatıyorum. 12.00 gibi ilaçlarımı alıyorum. Akşamüzeri 19.00 civarına kadar her şey normal oluyor. 20.00 ve sonrasında tekrar boğaz...
  3. leroxy

Aşırı Derecede Terliyorum. // Hiperhidroz

Selam, son 1 senedir mağdur olduğum bir konu var. Yaz kış fark etmez, terliyorum. Koltuk altlarım kendi kendine dizel partikül filtresi temizliği yapan araçlar gibi işliyor. Ne alnım ne ellerim ne de bacaklarım terlemezken sadece koltuk altlarım damla damla terliyor. Bu konuyu başta çok ciddiye...
  4. leroxy

Kansızlık ve ciddi anlamda güç kaybı.

Selam dostlar, yaklaşık 4 aydır yaşadığım bazı şeyler var. Normal şartlarda yazın denizde kürek çeken, balık tutan ve nadiren sabahları ve akşamları yürüyüş yapan biriyim. Bir elimde bir damacanayı rahatlıkla taşıyabilecek kapasitede olan biriydim. Ağustos-Eylül aylarında ne olduysa bir anda o...
  5. leroxy

Diş Teli Takanlardan Yardım İstiyorum

Yakın zamanda arka taraftan çıkamayan bir dişim için yakınındaki bir diş çekilip yer açılacak ve diş taşı temizliği de yapılıp sonrasında diş teli takılacak. Cidden gerginim. Aşamalar şuymuş: 1- Diş çekimi (yarın) 2- Diş taşı temizliği ve 1 dişe dolgu (haftaya) 3- Diş teli takılması. (14...
  6. leroxy

Benim psikolojim bozuldu.

30 Ekim'de İzmir'de olan depremden sonra ciddi psikolojim bozuldu. Tıkırtı geliyor deprem oluyor sanıyorum. Bugün öğle saatlerinde de deprem oldu yani abi çok korkuyorum ya. Müteahhit de paradan kaçmış. Burada gördüğünüz bu kara sıvayı yani asıl kalın olacak yeri hiç yapmayıp normal sıvayı...
  7. leroxy

Maske Takmak Öldürür (!)

https://twitter.com/AdemDEM49107444/status/1333674760912445442?s=20 Yorum sizin... Bir 5G Vakası daha.
  8. leroxy

Burunda Tam Göz Önünde Çıkan Bilinmeyen Şey Nasıl Yok Edilir ?

Daha Dün çıkmaya başladı şimdi neredeyse çocuğu olacak. Burnumun üstüne tam gözümü kapsayacak bir yerde et beni gibi ama et beni olmayan. hafif sivilcemsi bir şey var. Bunu nasıl atarım olm yarın okulum var napam ben. 1602419398 la olm cabuk 1602419593 ne cvp vermiyonuz siz de
  9. leroxy

Haftaya Okula Gideceğim. COVİD-19 Olmaktan Endişeleniyorum.

Haftaya Okula gideceğim. salı ve çarşamba günleri belli saatlerde ama yine de covid olmaktan korkuyorum. bir de sınıf 36 kişi. sınıfı bölüp gönderseler bile 18 kişi olacağız. siz düşünün artık. ve bulunduğum ilçedeki insanlar virüsü pek umursamıyor.
Top Bottom