Arama sonuçları: *

1. Z

Göğüs kafesim çok garip yardım

Göğüsüm çok garip ve göğüs kafesim çok önde nasıl düzeltirim gerekirse fotoğraf eklerim konuya
  2. Z

Göğüsümü hissedemiyorum

Bugün göğüs günüydü ve bugüne kadar yaptığım hiçbir antrenmanda göğüs kaslarımı hissedemedim adam akıllı aynı formla 2 arkadaş olarak gidiyoruz spora o gelişiyor ben gelişemiyorum kilolar hareketi yapma şeklimiz her şey aynı ben ise göğüsümü hissedemiyorum garip bir şekilde evet kilolarda artış...
  3. Z

Spor salonuna yazılacağım

Merhaba bu ay başı macfite yazılacağım ve vücut geliştirmek istiyorum sorum şudur daha önce hiç gitmedim gidince bana bi çalışma planı falan verirler mi mesela şu hareketten şu kadar 4 set yap falan gibi?
  4. Z

Kilolu muyum acaba ??

Boyum 1.80 kilo 68 kilolu muyum armadaşım kilolusun dedi kalbim çok kırıldı ühüü sonra filtre kahve gömüp hardcore spor yaptım 70 den 68 e düştüm sadece günde 1 öğün yedim xd
  5. Z

Hayatımda kavgada bile kahkaha atıyorum yardım

Bu saatte kim görür bilmem ama benim bir sorunum var hiç ciddi olamıyorum 4 yaşına jadar gülmeyen bir çocuktum diye hatırlıyorum 5 yaşımda annem babam ayrıldı ve şu anda o zamandan beri neredeyse bir durum beni çok ama çok zora sokmadıkca ciddi olamıyorum benim sorunum ne ki çevremdekiler bana...
Geri