Arama sonuçları: *

1. TahaCel

18 yaşında burun estetiği yapılır mı ?

Olan varsa süreç nasıl işliyor sancılımı çok? 18 yaşında olunabilir mi ?
  2. TahaCel

Diş teli ne kadar sürer ?

Diş teli taktıranlar varsa bir kaç soru sorucam ne kadar süre takılıyor ve süreç nasıl işliyor acı vb. dişlerimde aslında düzensizlik yok üst dişlerimde hafif bi boşluk var aşırı derecede olan bir durum değil ne kadar sürer düzelmesi ?
  3. TahaCel

Testestoron hormonlarınu testi verme

sabah sağlık ocağına kan testi vercem rutin kontrol. Testestoron hormonu testi de istesem yapıyolar mı sağlık ocakları ekstra para ya girer mi? Ha bu arada yaşım 18 i doldurmado yıl olarak 18 olsamda 17 yim o yüzden sağlık ocağına para vermicemde testestoron testi için isterler mi veya yaparlar...
  4. TahaCel

Anterman sonrasi bacak agrisi nasil gecer

Dün ilk kez bacak anternmani yaptim bgün okula zar zor gittim agriya agriya üstüne bu agriyla futbol maci yaptik beden de. Bugün of gunumdu zaten aksamda okuldan sonra gezmeye gittim baya yürüdüm şuan edeyim baldilarım çok agriypr ayakta bile duramiyorum gercekten duramiyorum adim bile...
  5. TahaCel

Bcaa nedir? Bcaa mı Protein Tozu mu ? Gainer alınmalı mı ?

Bcaa nedir ? alınmalımıdır? Protein tozu mu bcaa mı alınmalı? bu bcaa dan :https://www.takehiq.com/urun/hiq-bcaa-energy-390g-cola-1 Gainer kilo almak biri için ek takviye olarak alınmalı mı ? kalori açığım kalıyor hep özellikle okula gittiğim günlerde gainer...
  6. TahaCel

Dambil kaldirma sonrasi kolum acilmiyor

https://mobile.donanimhaber.com/dambil-calistiktan-sonra-kolum-bukulmuyor--33799020 dambil kaldirdim youtubedan bakarak adamin yaptiklarini yaptim sonra biraz agri girdi dün yaptim bugün sabahtan beri agriyor ve 90 derece aciliyor arastim hatami buldum yukarda bir konuda da konusu geçmiş ayni...
  7. TahaCel

Sınıfımız karantinaya alındı bu konu hakkinda sorularim var?

Sinifimiz geçtimiz perşembe karantinaya alindi 4 gün geçti kac gündür riskli yazmiyordu hes de ve mesajta gelmedi herkes tabi gezdi tozdu bende bugün herkese mesaj gelmis izalosyonlusunuz diye 4 gün geçmiş izlasyonluymusuz zorunlu 22 e kadar hes uugulamasinda gösteriyor bizi aricaklarmiş...
  8. TahaCel

Diş Teli Hakkında Merak Ettiklerim Var

Dişlerim biraz ayrık dişlerimi düzeltmek istiyorum heralde diş teli takiyorlar çok fazla ayrik degil ama güzel durmuyor tahminrn ne kadsr durur ve kötü yanlari nelerdir sürekli ağrim olurmu ben çok et türü şeyler yemeyi çok yerim haftada en az 2 genelde 3 kez et türü bişey yerim ya anneme...
  9. TahaCel

Sivilceler nasıl gecer ??

Sivilceler nasıl gecer
  10. TahaCel

hap nasıl yutulur???

doktora gittim bana burun spreyi ve hap verdi hapı yutamıyorum nasıl yutucam alıştırma yapmak için marketten rocco şeker aldım yine yutamadım su boğazımda kaldı ölüyodum :D
  11. TahaCel

Toza alerjisi olanlar bakabilir mi?

Aranızda hiç toza alerjisi olan var mı. Eğer olan varsa herhangi bir tedavi uyguluyorlar mı. Nasıl bir tedavi uyguluyor. Yarın doktora gitcem de alerji testi için 3 4 ay dır hiç olmayan bir alerji basladı en ufak tozda bile evin içinde dolaşırken durduk yere hapşırıyorum genelde bilgisayar...
  12. TahaCel

hes kodu nasıl okutulur ?????

yakın zamanda il dışına çıkan varmı varsa sorum şu olcak hes kodu alıyoruzya telefondan onu polis durdurup okutuyormu okutuyorsa nasıl okutuyorsa karekodunu mu
  13. TahaCel

Korona virüs testi olanlar nasıl bir his

Evet soru yukarda cubuğu burnun neresine kadar sokuyolar ve nasıl bir his
  14. TahaCel

burun akıntısı veya tıkanıklığı virüs belirtisimi???

soru yukarda
Geri