Arama sonuçları: *

1. R o s s

evde koşu bandı ile yağ yakılırmı ?

yakşamlar forum sakinleri, yaklaşık 5 6 aydır sınavlara çok sıkı şekilde çalışıyorum ve aşırı kilo aldım 70 ten 85 e çıktım ve aşırı yağlandım eskideb de yağlıydım ama bu kadar değildi şuan elimde koşu bandı var ve yaza kadar düz temiz bir vücuda kavuşmak istiyorum yardımcı olurmusunuz spor...
  2. R o s s

creatine önerisi lazım

başlıkta yazıyor bütce 350 civarı
  3. R o s s

Protein tozu zararlımı

spora başlıcam hediye gelen Hardline whey 3 matrix protein tozu var (4000gr) bana ne gibi katkısı olur ne gibi zararı olur genelde göğüs ve karın çalışıcam
  4. R o s s

Covid testinin sonucnu nerden öğrencem

Dün test oldum bana e nabızdan bakılcağını söylediler e nabıza giriş yapamıyor e devlet istiyo e devletim yok napmam lazım
  5. R o s s

Skiny Fat ' tan kurtarıcak uygulama öneresi

Normalde spora gitcektim ama ama ülkenin neredeyse heryeri kırmızı oldu ve hereyer kapanabilir ondan evde bu vücuttan kurtulmaya karar verdim yani bana skiny fatt ten kurtarcak bi uygulama önerirmisniz +evde koşu bandım var günde toplam ne kadar koşmalıyım ve örn sabah 30dk akşam 30dk diye...
  6. R o s s

Skiny Fat ' ten nasıl kurtulurum

Soru başlıkta yaşım 15 boyum 1.85 kilom 70 ama göbeğim çok fazla görünüyor ve göğüst tatafı biraz sarkmış böyle nasıl kurtulurum bu vücuttan
  7. R o s s

185 boya 70 kilo iyi midir?

Boyum 185 kilom 70 ama ben kendimi kilolu hisediyorum ve göbek var bunu nasıl yok ederim
  8. R o s s

Olabildiğince Hızlı Ve Sağlıklı kilo verme

başlıktaki gibi hızlı ve sağlıklı zayıflamak istiyorum 70 - 72 kilo gibi bişeyim hedefim 60 kilo civarı hızlı ve sağlıklı nasıl zayıflarım mağlum okullar açılıyo :D ( şimdi bu forumda böyle bi konu da mı açıldı diyenlere evet açıldı :D )
Top Bottom