Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Burun Ameliyatı Doktor Önerisi

Merhaba, Burnumdan nefes alırken bazen zorlanıyorum, dalış yaptığımda kulaklarımda aşırı basınç oluyor ve kulak eşitleme yapamıyorum, sinüslerimi aldırmam gerektiğini söyledi doktor. Ameliyat fiyatlarına baktım ve uçuk, uygun olanların da bir çoğunda doğal bir estetik burun görünümüne sahip...
  2. smithblacksmith

Ayakkabılarım Çok Kötü Kokuyor

Merhaba, New Balance ML574 ve Puma Nu Wawe Runner şeklinde spor ayakkabılar giyiyorum. Bunlar ayağımdayken bile belli seviyede yaklaştığımda kokuları geliyor. İçine toz koku giderici döktüm fayda etmedi, ayaklarım ve ayakkabılarım güzel koksun istiyorum. Ne önerirsiniz?
  3. smithblacksmith

Hastayım Rapor Alamadım

Merhaba, Bugün sabah uyandım, işe gitmek için kalktım fakat burnum akıyor ve hapşuruyordum. Dün de işyerindeki arkadaşın Covid pozitif çıkmıştı ( 2 gün önce dip dibeydik ) Ben de Covid olabilirim diye servise binmeyip eve döndüm. Daha sonra rapor almak için doktora gittim ve doktor...
  4. smithblacksmith

Yıkanabilir Maske Kullanan Var Mı?

Merhaba, İşyerinde corona artması nedeniyle artık sürekli maske takmamız isteniyor. Kapalı havasız bir ofisteyiz ve 12 saat boyunca oradayız, diğer arkadaşlar corona olduğu için dışarı çıkıp hava alma şansımız da azaldı. Tek kullanımlık maskeler hem uzun süre takınca sağlıksız hem de kulak...
  5. smithblacksmith

Beni Earwig- Kiltan Böceği Soktu!

Merhaba, Arkadaşlar başlıkta yazdığım böcek soktu, kimi araştırmalarımda zararsız yazıyor kimi araştırmamda ölümcül yazıyor. Bunu test etmek amacıyla buraya not yazıyorum😄 Ölmezsem forumda gönderi paylaşmaya devam...
  6. smithblacksmith

Max. 100₺ Kolonya Önerisine Açığım

Merhaba, Arkadaşlar malum corona var ve elimi bi yere sürünce hemen kolonya kullanıyorum, fazla titiz biriyim. 60~80° olması önemli Kokusu güzel olmalı Yapış- yapış hissettirmemeli 1~ 5 litre şeklinde olmalı (ucuza geliyor) Sürekli PC paylaşacak değiliz 🤗
Top Bottom