Burun Ameliyatı Doktor Önerisi

smithblacksmith

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,097
Merhaba,

Burnumdan nefes alırken bazen zorlanıyorum, dalış yaptığımda kulaklarımda aşırı basınç oluyor ve kulak eşitleme yapamıyorum, sinüslerimi aldırmam gerektiğini söyledi doktor.

Ameliyat fiyatlarına baktım ve uçuk, uygun olanların da bir çoğunda doğal bir estetik burun görünümüne sahip olmuyor.

İşini düzgün yapan ve uçuk fiyata sahip olmayan doktor önerileriniz var mıdır?

Merhaba,

Burnumdan nefes alırken bazen zorlanıyorum, dalış yaptığımda kulaklarımda aşırı basınç oluyor ve kulak eşitleme yapamıyorum, sinüslerimi aldırmam gerektiğini söyledi doktor.

Ameliyat fiyatlarına baktım ve uçuk, uygun olanların da bir çoğunda doğal bir estetik burun görünümüne sahip olmuyor.

İşini düzgün yapan ve uçuk fiyata sahip olmayan doktor önerileriniz var mıdır?
lınc yıcem ama devlet hastanesı en ıyısı dıyıp gecıyım

sıra ne kadar bekledın hocam ayrıyetten nefes alma sıkıntın vesaıre olmak zorundamı yoksa dırek ben estetık gorusunu begenmıyorum dedın dıye hemen oluyor mu
yasadigin ilin kalabalikligina gore degisiyor bana 4 ayda falan geldi istanbulda arkadasim var 2 yilda anca sira bulmus benim burnum 40 derece aci ile yamuktu bir burun deligimden %0 nefes aliyordum duzeltirken esnetik de lazimdi oyle yaptilar ama normal esnetik icin ne derler bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,285
Üyeler
197,655
Son üye
SlayerTurtle
Geri