Arama sonuçları: *

1. stizzy

Bu Barfiks Demiri Eve Uyar mı?

Merhaba dostlar, 1 aydır evde spor yapıyorum kendi çalışma programım vs var ama canım aşırı fazla barfiks çekmek istiyor kendimi denemek istiyorum. Aklıma barfiks demiri alıp çalışma fikri geldi ama evin duvarları çok ince mi desem nasıl desem bilemiyorum, vurunca ses direkt diğer tarafa gidiyor...
  2. stizzy

Bu Gainer Alınır Mı?

Gainer bu dostlar. İyi derseniz alacağım değilse hardline alacağım bilenler yazarsa iyi olur.
  3. stizzy

Bol Kalorili Milkshake Tarifi

Dostlar spora başladım ve kilo almam gerek hemde bayağıfazla önime ne konursa yiyorum ama biraz yetersiz kalıyor takviye olarak bunu içmek istiyorum, dün kendim muz + ceviz + fındık ezmesi ve süt ile milkshae yapmayı denedim fındık ezmesini fazka atmışım dişlerim sızladı(çok çikolata vs...
  4. stizzy

MHRS Aşı gözükmüyor.

Dün sabah gelmişti ama bugün yok sizdede böyle mi dostlar? Galiba sistemsel bir sorun var yada geri kaldırdılar.
  5. stizzy

Korona Aşı Yaşı 15'e Düşecek

Twitterda 5 10 dakikalığına girdiğimde Jahreinin, Corona Reports'un "aşı 15e inecek" twitini paylaştığını gördüm. İnşallah doğrudur ve en yakın zamanda aşı olmayanlara yasaklar başlar. Güncelleme gelirse üşenmezsem burayıda güncelleyeceğim. İyi Forumlar. Aşı 15 yaşa kadar düşmüş dostlar isteyen...
  6. stizzy

İğneden Korkmaya Başladım

Merhaba dostlar, hemen konuya giriyorum 16 yaşıma kadar hep korkarak aşı vs oldum ama 2 3 haftadır içimde aşı olma heyecanı oluşmaya başladı ve bu korkum neredeyse gitmişti ama son 3 4 gündür bu iğne korkusu tekrar başladı. Bunun önüne nasıl geçebilirim
  7. stizzy

Şuan aşı olabilir miyim?

1 ay sonra 16 yaşıma gireceğim ama ben bayramdan sonra olmak istiyorum, aileimin rızasıyla vs aile hekimine gidip aşı olabilir miyim veya ailemin iznine gerek varmı
Top Bottom