Arama sonuçları: *

1. DefKot

6 Ay tarihi geçmiş sade patates cipsi zehirlermi ?

7-8 tane yedim bişey olurmu acaba diye endişelendim ama olmaz herhalde, varmı hiç tarihi geçmiş cipsi falan yiyen ? 6 ay bir de siz siz olun mahale bakkalından bir şey almayın destek olalım diyoruz market yerine bakkala gidiyoruz adam bize 6 ay tarihi geçmiş ürün satıyor
  2. DefKot

Diş yutulursa ne olur ?

Alt ön dişlerimin birinin önünde küçük bir diş artığı gibi bir şey vardı ama şimdi yok ne oldu bilmiyorum dişimi fırçalarken farkettim, zeytin kabuğundan biraz daha küçük bir diş parçasıydı, dişimi fırçalarken mi düştü yoksa yutumu bilmiyorum, yutulursa bir şey olurmu hiç daha önce böyle veya...
  3. DefKot

Hap olan ilaçları yutamıyorum

Doktor bir kaç tane ilaç verdi biri orta boyda biri küçücük boyda falan ama yutamaya cesaret edemiyorum ateş basıyor terliyorum başıma ağırlık geliyor halsizleşiyorum kalbim hızlı hızlı çarpıyor çok saçma bir şey ya önceden yutuyordum ama son 7-8 yıldır hiç adam akıllı hap yutmadım bu durumu...
  4. DefKot

Tarihi geçmiş tutku yemek

Biraz önce açtım tutku yiyim dedim 1 tane aldım görünüşünde hisiyatında hiçbirşey yok yedim hafif bayat geldi tarihine baktım 30 gün civarında geçmiş sadece 1 tane yedim bişey olurmu ? Olmaz herhalde
  5. DefKot

Yanan kalorifer peteğinin üzerinde unutulmuş ilaç içilir mi ?

Bir kaç saat şurup peteğin üzerinde unutulmuş, kim koydu bilmiyorum evde beyni ile hareket eden yok sanki herkes bir köşeye beynini çıkartıp koyarak hareket ediyor, şurup ısınmıştı içmedim ama pazar bu gün yenisini de alamıyorum içsem bir şey olurmu sizce ? Isıtıp ilaç içeni duymuştum
  6. DefKot

Türkiye'yi saran yeni tehlikeli sivrisinek türü

İsmi : Asya Kaplan Sivrisineği Bazı kişiler de ölümcül alarjik reaksiyonlar gösteriyor ve çok ciddi virüs, enfeksiyon, parazit bulaştırabiliyor ayrıca bir kaç kaynak da hamile bireylerin özelikle dikkat etmesi gerektiği anne karnındaki çocuğun zihinsel gelişimini olumsuz etkilediği doğacak olan...
  7. DefKot

Göğüste kas ağrısı olur mu ? (Ciddi cevap verirseniz sevinirim)

Arkadaşlar ilk defa bu kadar ciddi bir konu açtım herkes fikrini belirtirse sevinirim. 2-3 gün önce ev de top oynuyordum 1 dk normal oynadım 1 dk hiç durmadan kendimi zorlayarak oynadım yani toplam 2 dk oynadım, sonra kalbim çok hızlı atıyordu, derin nefes alıp verdim halsizleştim, oturdum...
  8. DefKot

Mutlu musunuz ? Mutsuz musunuz ?

Şuan da mutlu musunuz yoksa mutsuz musunuz ?
  9. DefKot

Aranızda hiç Maladaptive Daydreaming yaşayan varmı ?

Soru başlıkta
  10. DefKot

İğne nerede saklanır ?

Doktor bana genta 160 mg / 2 ml iğne verdi 3 tane aldım hepsini birini vurundum diğer iki tanesini nerde saklasam ? 25-30 derece oda sıcaklığında diyor internete dolaba koymamam gerek o zaman
Top Bottom