Arama sonuçları: *

1. zerolite

Uption kimlik doğrulamıyor

Dostlar selam, hiçbir zaman yaşamadığım saçma sapan bir sorun yaşıyorum. Her bilgim doğru olmasına rağmen bilgileriniz yanlış gibi uyarı alıyorum ve beni devam ettirmiyor. Daha önce yaşamış olanlar var mı?
  2. zerolite

Banka hesabı açma işleminde adresim gözükmüyor

Dostlar selam, ziraat hesabı açtıracaktım ancak bankaya gittiğimde adresimin gözükmediğini AKS üzerinden kayıt ettirmem gerektiğini söylediler. İnternetten sorguladım adresimde gözüküyorum, daha önce garanti bankamda bu işlem için beni aramıştı. İkametgah belgesini e devletten alıp mı gideyim...
  3. zerolite

KREDİ KARTI TALEBİ OLUŞTURURKEN İŞ YERİ BİLGİSİ

Dostlar selam, öğrenci kredi kartı çıkartmak için başvuruda bulundum ve beni aradılar. Ben part time bir yerde çalışıyorum ve sigorta yok eski staj yerimdi daha tekrar başlayalı 1 ay oldu ve ben öğrenci kart çıkartmak için başvurunca yine de iş yeri sektörü firma adı vs sordu isim ve sektörü...
  4. zerolite

Enpara online hesap açma işlemi nasıl işliyor?

Dostlar selam, enpara vadesiz hesap açmak istiyorum ancak bunu online yapacağım işlem tam olarak nasıl yürüyor görüntülü görüşme işlemleri vs aktarabilecek var mı?
  5. zerolite

TOKİ için açılan Halkbank hesabına nasıl girilir?

TOKİ için adıma açılmış Halkbank hesabına nasıl girerim arkadaşlar? e-Devlet üzerinden kontrol ettiğimde hesabım var gözüküyor, hazır açılmışsa bir de kart çıkartayım.
  6. zerolite

Papara Kartimdan Bi̇li̇nmedi̇k İşlem Yapilmiş

Arkadaşlar merhaba, Papara kartımdan bu şekilde işlem yapılmış işlemin ücretinde değilim ancak sebebi ne öğrenmek istiyorum, bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim. Ben papara kartımla spotify aldım ancak papara kart kısmından kapattım ve süresi dolmasına rağmen açık kalıyordu. ondan olup...
  7. zerolite

Papara Abonelik Yönetimi Nasıl İşliyor?

Arkadaşlar merhaba, Netflix i hep başka karta para aktarıp ödüyordum ancak papara da indirimli aliniyormus bu sebepten paparadan ödedim ve yaklaşık 1.000 TL attım içine. Ancak her ay Netflix in 45 TL çekmesini istemiyorum ve bende abonelikler kısmından bu seçeneği kapattım. Sonraki ay çekmez dimi ?
  8. zerolite

Adıma çekilmiş olan kredi borcunu nasıl görürüm ?

Başlıkta da anlaşıldığı üzere, adıma çekilmiş olan kredi borcunu nasıl görürüm?
Geri