Arama sonuçları: *

1. M

Sizi de sürekli yapılandırma için arıyorlar mı?

Ben borçlarımı sürekli gününde ödeyen biriyim kartlarımı da sürekli ekstreyi öderim asla asgari ödemem. Son 1 borcum olduğu bankalar yapılandıralım diye arıyor her gün bildirim mesaj atıyorlar. Yapılandırınca anlar faiz koyuyor onların işine geliyor. Bende sürekli borçlarımı ödeyebiliyorum diyip...
  2. M

Ekstreme ne zaman yansır

Bugün taksitle alışveriş yaptım 3 ay taksit. Ektrem 10 Aralık'ta kesiliyor şimdi bu ilk taksit 10 aralıkta mı yansıcak yoksa ocakta kesilecek ekstreye mi
  3. M

Kredi notunu kötü etkiler mi?

Kredi kartına taksit yaparsak kredi notu kötü etkilenir mi
  4. M

Sigortalı kredi kullanamıyorum

Denizbanktan 80k kredi kullanacağım ama sigortasız kullanabilirsin diyor mobil uygulamada başına gelen var mı?
  5. M

Finansbank ile çalışılır mı?

Ben normalde bilinçli bir kredi kartı kullanıcısıyım her zaman ekstremi tamamen kapatırım ve hiç bir zaman kartlarımı patlatmadım. Kredi notumu yüksetlmek için ekstra bir kredi kartı almak istiyorum.
  6. M

Nays cash back bildirimi gelmedi?

500 TL hepsi burada alışverişi yaptım normalde paparada anında bildirim gelirdi ve yatardı. Naysta 3 gün sonra yatıyomuş ama bildirim gelmedi kazandın diye falan katıl butonu falanda yoktu zaten
  7. M

Denizbank bonus ile Garanti bonus aynı mı?

Denizbank bonus ile Garanti bonus aynı mı?
  8. M

Kara listeden çıktım mı?

Pandemi zamanı sicilimi çok fena kirlettim ve icralık oldum. Sonrasında tüm borçlarımı kapattım. Borçlarımı kapattıktan sonra hiç bir banka kredi kartı veya kredi vermedi. Bundan 6 ay önce kuveyttürk bankasından teminatlı kredi kartı aldım ayrıca evkurdan monitör aldım hiç geciktirmeden ödedim...
  9. M

Hangi kredi kartı daha avantajlı

Bireysel kredi kartı almayı düşünüyorum en çok kampanyası olan kart hangisi sizce
  10. M

Kredi notum artmıyor

Son 2 aydır kredi notumun yanında mavi nokta var düzenli ödememe rağmen hiçbir türlü artmıyor
Top Bottom