Arama sonuçları: *

1. emirhan1234

Akbank kartım gelmedi?

Herjese Merhabalar akbanktan banka hesabı açtım ve kartımın gelmesini bekliyordum şehir dışında olduğum için eve gelmişler evde annem olmasına rağmen kartı vermedi aradığında açamadım telefonum yanımda değildi şuan kartım nerede bilmiyorum bile ne yapacağımı şaşırdım arayan numarayı arıyorum...
  2. emirhan1234

Yapıkredi TL kard ile yeni çıkacak sistemi alabilirmiyim?

Herkese merhabalar ben yapı kredinin TL kartı ile yarın yeni çıkacak sistemi almak istiyorum da bir sorun olur mu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
  3. emirhan1234

papara da türk lirasını nasıl dolara çevirebilirim ?

herkese merhabalar bende papara kart var bunun içindeki paraları nasıl ben dolara çevirebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  4. emirhan1234

Sahibinden ya da Oyuncu Market İsmimi Nasıl Değiştirebilirim?

Herkese merhabalar ben ram satacağım da sadece papara kartım var babamın kartına ramin parası gitmesi için sahibinden ya da oyuncu market ismimi nasıl değiştirebilirim babamın kartını bağlayacağım
  5. emirhan1234

Tosla'nın IBAN'ını Nasıl Bulabilirim?

Herkese merhabalar ben sahibinden de ram satacağım da iban istedi toslanın ibanı nı nasıl bulabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
  6. emirhan1234

Sizce kartıma para gidermi?

Herkese merhabalar ben sahibinden de ürün satacağıöm fakat ürünü güvenli ödeme ile alacakmış bende papara yı bağladım sizce parası kartıma gider mi bu videoyu izledim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 1622985481 akbank göüzküyorda sorun olmaz değilmi bir de ?
  7. emirhan1234

Papara yı nasıl sahibinden'e kayıt ettirilir?

Herkese merhabalar ben rami mi satacağım da sahibindende param güvende ile alacakmış ben bu papara yı nasıl banka hesapları kısmına ekleyebilirim direkt papara hesabıma gelmesini istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  8. emirhan1234

papara kartın ibanını nasıl bulabilirim ?

herkese merhabalar ben sahibindene papaara kartımı kaydetmek istiyorum da ibanı mı soruyor nasıl bulabilirim nerede yazıyordur yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
  9. emirhan1234

papara karta nasıl para gönderilir ?

herkese merhaba ben bir ürün satttım da letgo dan kargo ile gönderim yapacağım adam benim hesabıma ya da kartıma nasıl parasını gönderebilir ona ne atmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz sevinirim :D
Top Bottom