Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

Hangi bankayı neden kullanıyorsunuz (Kredi Kartı / Banka Kartı)

Merak ettiğim bir konu var. Hangi bankayı kullanıyorsunuz ve neden? Bu bankayı kullanmanın size sağladığı avantajlar ve dezavantajlar nelerdir? Bende: Akbank İş bankası Enpara Qnb Garanti Ziraat Halkbank Vakıfbank Kuveyttürk Yapıkredi
  2. TeknoPiyon

Öğrenci dostu en iyi banka ve kredi kartı tavsiyesi

Arkadaşlar akbank üniversiteli akbanklımı feshetti sigortalı olduğum için şuan hangi banka işte yt spotiye falan cashback veriyor bunların hepsini kredi kartıyla alıcam yardımcı olur musunuz en iyi banka hangisi öğrenci dostu olan ?
  3. TeknoPiyon

PTT KARGO passolig kart rezaleti

2 gündür evdeyim gelmiyor abi kart adamlar 1 saat sonrası için müşteriye ulaşılamadı notu bırakıyor şaka gibi :D
  4. TeknoPiyon

Kredi kartımı PTT sanırsam kaybetti

Arkadaşlar kartım 6 gündür dağıtımda 2 haftadır da PTT de olarak biliyorum yani ve Akbank evde olmadığını yazmış PTT den evde değilsin diyor 5 gündür evdeyim kargo firmalarını şikayet edebilcegimiz bir yer var mı?
  5. TeknoPiyon

Akbank ile yaşadığım sorunlar hakkında yardım

Konuyla alakalı sorum yeşil olan kısım ana sorumdur diğer sarı kısım sorunu anlattığımdır bilginize 12.01.2023 tarihinde akşam 23.00 sularında akbanktan kredi kartı başvurusunda bulundum 13.01.2023 tarihinde bu işlem onaylandı öğlen 12.17 de şubeye gidip kartımı aldım eve geldiğimde kartın...
  6. TeknoPiyon

2023 yılı için en iyi kredi kartı hangi bankanın

Arkadaşlar bugün akbanktan gerçekten nefret ettim hani hiçbir şey yapmadan axess gold kartımı iptal ettiler ve öğrenci kartına geçirildi gold kartıda aktif etmemiştim akban dışında qnb de hesabım var sizce şuanda kampanya vb de en iyi banka hangisi ?
  7. TeknoPiyon

Banka hesabım bireysel hesaptan öğrenci hesabına geçti farkı nedir ?

Arkadaşlar akbank bugün üniversiteli öğrenci olduğumu doğrulamak için hesabımı bireyselden üniversiteli hesabına çekti ve öğrenci kredi kartı alma seçeneğim açıldı sizce bireysel hesaptan öğrenci hesabına geçtiğim için ne gibi sorunlar yaşarım yada avantajım ne olur
  8. TeknoPiyon

Üniversite öğrencisiyim ama axess öğrenci kartı vermedi napmalıyım?

arkadaşlar üniversite öğrencisiyim axess den kredi kartı başvurusu yaptım onaylandı ancak normal axess bile değil gold kart olarak kart verdiler yıllık kart ücreti 260 tl öğrenci kartının ise 53 tl öğrenci kartına geçme şansım var mı yoksa bu karttan devam etmek mi mantıklı
  9. TeknoPiyon

Kredi kartı limit artırma hk. (açıklamayı oku)

Arkadaşlar qnb finansbank ve akbankta olmak üzere 1 enpara 1 qnb 1 axess gold kredi kartım var enpara ve qnb yi kapatmadan axess de limit artırımı yapamıyorum axess bana 2000tl limit tanımlamışken qnb ve enparada ortak 1500 limit olduğu için ve ben aidatsız kart kullandığım için çok fazla puan...
  10. TeknoPiyon

Kredi notum 1150 çıktı sizce nasıl yükselir

arkadaşlar 18 yaşında bireyim 5 aydır kredi kartı kullanıyorum ve puanım 1150 az riskli çıktı sizce bu iyi mi kötü mü kötüyse nasıl yükseltirim iyiyse neler yapabilirim
  11. TeknoPiyon

İtopya.com 9 + 4 taksit sistemi tam olarak nasıl işliyor ?

arkadaşlar axess platinium kartım var ve itopya bana 9 + 4 taksit yapabilceğini söylüyor ancak banka böyle bir kampanyası olmadığını söylüyor ben alışveriş yaptığımda bu 4 taksit nasıl geliyor fazladan
  12. TeknoPiyon

💸 İş Bankası Nays Uygulaması İle 100 TL Kazanma 🔥

Oncelikle telefondan yaziyorum renklerle falan ugrasamadim kusura bakmayin BU KAMPANYA SADECE BELLİ KİŞİLER İÇİN GECERLİYMİS son katılım tarihi:19 Eylül 2022 Detayli bilgiye burdan ulaşabilirsiniz Not: bana bildirim geldi kampanyaya dahilsiniz diye hatta bu yuzden kimlik falan her şeyi...
  13. TeknoPiyon

Tüm bankalardan hesap açabiliyor muyum?

Arkadaşlar 18 yaşıma girdim ve bazı bankalardan vadesiz hesap açıp para yatırmak istiyorum vakıfbank ziraat finansbank kuveyttürk den açmak istiyorum herhangi bir problem yaşar mıyım ? (SORUN YAŞAMADIM)(PARADA YATIRMADIM) EDİT: en para kuveyttürkden açtım kuveyttürk ün sözleşmesinde içki alkol...
Top Bottom