Arama sonuçları: *

1. Perfectshot06

💳 Güncel Cashback Listesi Ocak 2025 💳

Aralık ayındaki listeye göre 1-2 güncelleme gelmiş. Her ayın 1'inde güncellemeye çalışacağım. Elektronik Para Kuruluşları Netflix Spotify YouTube Premium Amazon Prime Gain Mubi Disney Plus Exxen Google Play Store iOS App Store Steam Epic Deezer Nays %50 (75₺) %50 (50₺) - - - - - %50 (100₺)...
  2. Perfectshot06

💳 Güncel Cashback Listesi Aralık 2024💳

Listeyi bu ay hazırlamak için bir tık gecikmiş olabilirim :d Elektronik Para Kuruluşları Netflix Spotify YouTube Premium Amazon Prime Gain Mubi Disney Plus Exxen Google Play Store iOS App Store Steam Epic Deezer Nays %50 (75₺) %50 (50₺) - - - - - %50 (100₺) %25 (50₺) %5 (50₺) %10 (50₺) %10...
  3. Perfectshot06

Yapıkredi Neden Taksit Sınırlaması Getirdi?

Dostlar yıllardır yk kullanırım. Ama ilk defa neredeyse hiçbir sitede taksit yapmadığını görüyorum. geçen ay vardı ama bu ay kaldırmışlar. Hadi peşin fiyatına taksiti geçtim faizle bile yok. Misal örnekler; Aklıma tek gelen finansal olarak darda oldukları. n11; Trendyol; neredeyse bütün...
  4. Perfectshot06

HB Yapikredi Worlcard'a Özel Faizsiz 12 Taksit!

10 bin ve üstü alışverişlerde geçerli. Bu devirde faizsiz 12 taksit yapmak çok iyi iş. Hepsiburada Premium Worldcard’ın avantajlı dünyasına sen de katıl! https://www.hepsiburada.com/staticpage/212400733343651?trackingId=236102&forMobileApp=true
  5. Perfectshot06

Paycell'den Epic Games Harcamasına 200₺ Cashback!

500-1000₺ arası oyun alışverişine 100₺ 1000₺ ve üstü harcamaya 200₺ cshback veriyor. Epic bahar indirimlerinin bu ay başlaması bekleniyor. Oyun alacak arkadaşlar bakabilir. https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-kart-ile-epic-gamesde-200-TL'ye-varan-hediyeler
  6. Perfectshot06

Nays Çoğu Kampanyasında Nerf Yedi :/

Maalesef ki naysta verilen hediye para miktarları azalmış. Dijital Platform Üyeliklerinde verilen %50 Hediye Para 100 liradan 80 liraya düşmüş. https://www.naysapp.com.tr/firsatlar/dizi-film-muzik-platformlarinda-hediye-para-kampanyasi Oyun Alışverişlerinde verilen hediye para %20'den %10'a...
  7. Perfectshot06

Nays'dan 8 Aralık'da 1.Yıla Özel Kampanya! (TAHMİNLER)

8 Aralık'da 1.yila özel kampanya olacakmış sizce ne olabilir?
  8. Perfectshot06

Paycell'den İncehesap'da Geçerli 600₺ ve üstü alışverişe 100₺ Cashback

Kampanyaya surdan bakabilirsiniz. Gaming gecesi indirimlerine ek 100₺ indirim alabilirsiniz. https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycellden-incehesap-comda-yapacaginiz-harcamaniza-hediye @Ckribrahim haberin olsun abi.
  9. Perfectshot06

Nays Getir Yemek Cashback Sorunu

Dostlar nays kartim ile getir yemekten yemek söylemek istedim. Kart ekle kısmına kart bilgilerini yazıp ekle dediğimde "Müşteriye ait cep telefonu bulunamadı." hatası aldım hep. Bende forumlarda çözüm için gezerken bir arkadaşın BKM ile ödeme seçeğine kartı ekleyip sorunu çözdüğünü gördüm. Ama...
  10. Perfectshot06

Akbank'dan Djital Platformlarda %50 İade!

Diğer kartların kampanyalarına ek olarak disney+'da iade veriyor. Netflix, Spotify, YouTube Premium, disney+, blutv ve Gain dijital platformlarında Nisan ayının sonuna kadar Akbank kartlarıyla ödenecek üyelik ücretinin %50’si toplam 125 TL’ye kadar olacak şekilde iade edilecektir. Kampanya...
  11. Perfectshot06

Nays Bakiyem Eksi Gösteriyor :D?

En son para yükleyip kazı kazan yapmıştım. 2 gün sonra bi girdim bakiye eksi de :D.
  12. Perfectshot06

Nays Bütün Kampanyalara Ek %10 Nakit Para!

Böyle bir mesaj geldi ama kampanya detaylarını bulamadım.
  13. Perfectshot06

Papara Metal Kart Satışta!

Dostlar baştan belirteyim kart 1000₺.
  14. Perfectshot06

Papara'dan Enpara'ya Para Transferi Kaldırıldı Mı?

Soru başlıkta dostlar.
  15. Perfectshot06

Nays Exxen'e %10 mu yoksa %50 ml İade Veriyor?

Dostlar üstte %10 açıklama da %50 verdiğini yazmışlar. Yakın zamanda nays ile exxen alan var mı?
  16. Perfectshot06

Mobilden Akbank'lı Olanlara HB'de Geçerli 250TL Hediye Çeki!

Kampanya kapsamında “ 1004HEPSI250 ” davet kodunu kullanarak Akbank mobil üzerinden ilk kez Akbank'lı olanlar 250 TL değerinde ve yalnızca Hepsiburada'da geçerli hediye çeki kazanabiliyor. Ben yaptım hediye çeki 1 saat sonra telefona geldi hesabıma tanımladım...
  17. Perfectshot06

Amazon Prime Üyeliği 3,95₺

Papara cashback’e amazon prime gelmiş. Yani artık 3,95₺’ye abone olunabilecek.
  18. Perfectshot06

Pokus Kart Cashback'i Yatırmadı?

Pokus'un trendyol'dan 150tl ve üstü alışverişine 75tl iade kampanyasını duymuştum. Pokus kartım ile Ağustos ayı içerisinde 160tl alışveriş yaptım. Kazanılan paranın harcama tarihinden sonraki ayın ilk iş günü yatacağı yazıyordu. Yani 1 Eylül'de. Ama hesabıma yatan herhangi bir miktar yok. Daha...
  19. Perfectshot06

Disney+ İçin Cashback Açıklayan Kartlar

Şuan paycell hariç cashback veren yok gözüküyor. Bakalım 14’ünde olacak mı? 1654869388 https://paycell.com.tr/?page_id=23226&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
  20. Perfectshot06

Gün İçinde Kendi Hesabından Paparasına Para Gönderen Oldu mu?

Öğlen para göndermiştim ama hala papara'ya para girişi olmamış. Normalde 10 dakika içinde olurdu.
Top Bottom