Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

Akbank mobil giriş sorunu güvenli değil

AArkadaşlar 2 3 gündür böyle ilkte dikkat etmemiştim ama şimdi para transfer etmem gerekti ve mağdur oldum. Geciktim bayağı. Akbank yetkili servisi aradım, Telefonu yeniden başlattım, İnterneti kapatıp mobil veriye geçtim, Mobil veriyi uçak moduyla açıp kapattım, Uygulamayı tekrarlarca...
  2. Koyun Shaun

peder dolandırıldı yardım

gençler benim peder dolandırıldı. yemenden trye para getireceğini söylemiş ve komisyon alacağını vs. vs. söylemiş. Sonra whatsapptan +90534 başlayan numara ile gümrük bişeyi diye 28K para istemişler peder atmış. AKBANK'tan Ziraat bankasına Yabancı isimli birisinin üzerine atmış. bankayı arayıp...
  3. Koyun Shaun

Nays 5000 TL'ye kadar verdiği borç

Ben bu borcu alsam ve ödemesem başıma ne gelir? Sadece meraktan soruyorum
  4. Koyun Shaun

qnb finansbank kredi kartı açsam babama bilirim gider mi?

gençler son sene stajı görmekteyim. Ekran kartı almak istiyorum ama param olmadığı için taksitle almayı düşünüyorum. Bunun içinde kredi akrtı gerekiyor. Şuan bende banka kartı var babam ile açtırmaya gitmiştim. QNB Finansbank lise stajı içindi. Ben şimdi 18 yaşımı doldurdum 2 ay oldu hatta...
  5. Koyun Shaun

Papara batman card kimler aldı ve kaç tane satıldı?

Gençler papara batman card kimler aldı? Ben aldım ama aldıktan sonra akşama ilan yoktu acaba herkes yetişebildi mi?
Top Bottom